TURISTA ÉS HOTEL INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG, BUDAPEST - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Szállodák a pályaudvarok közelében


Budapesti szállodák:
Szállodák a Váci utca környékén
Szállodák a Gellért fürdő környékén
Internet a hotelben
Olcsó szállodák Budapesten
Hotelek buszos parkolás esetére
Állatbarát szállodák
Szállodák mozgássérültek számára
Budapesti hotelek kilátással
Szobatípusok
Családi szobák
Luxuslakosztályok
Szállodai kategóriák
Hotelek a repülőtér közelében
Szállodák a pályaudvarok közelében
Szállodák metróvonal közelében
Szállodák az Opera közelében
Danubius szállodák Budapesten
Úszómedencés hotelek
Szállodák squash-pályával
Hotelek a Hungexpó közelében
Szállodák Budapest - marathonra
Apartmanok Internet hozzáféréssel
Szállások diákcsoportoknak
Hotelek parkok közelében
A legnagyobb budapesti szálloda
Szállodahajók Budapesten
Szállodák a Várnegyedben
Hotelek a Kongresszusi Központ közelében
Hotelek díjmentes parkolással
Szállodák friss levegővel
Szállodák a tűzijátékra
Sétálóutcában lévő hotelek
Hotelek a Puskás Ferenc stadion közelében
Romantikus szobák
Szállodák a Parlament közelében
Szállodák a Duna-korzón
A legkisebb szálláshelyek
A legdrágább lakosztályok
Szállások a Deák tér közelében
Lánchíd közelében lévő szállások
Accor Hotelek
Hotelek Biliárdasztallal
Budai hegyekben lévő panziók
Hotelek kerületenként

Budapesti városkalauz

Magyarországi turizmus


Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Autókölcsönzés
Időjárás
Azok a külföldi és vidéki vendégek, akik vonattal érkeznek a fővárosba, szívesen szállnak meg a pályaudvarok közelében levő szállodákban. Budán, az I. kerületben található a Déli pályaudvar, a pesti oldalon az VI. kerületben Nyugati, a VIII. kerületben a Keleti pályaudvar. A pályaudvaroktól a főváros jól kialakított tömegközlekedése miatt könnyen megközelíthető a belváros, ezért nem csak az átutazóknak, hanem a hosszabb időre érkező turistáknak is érdemes megszállni az alábbi, különböző kategóriájú szálláshelyeken.

A kék (M3) metró és a 4-es és a 6-os villamos egyik állomása a Nyugati pályaudvar, mely a Váci út és a Teréz körút kereszteződésénél található. Szomszédságában alakították ki a West End City Center bevásárlóközpontot. Innen akár gyalog is megközelíthetők az alábbi hotelek: A Hotel Metro** a Váci út első keresztutcájában, a Kádár utcában, a pályaudvartól 2 percre helyezkedik el, melyet azoknak a vendégeknek ajánlunk, akik kényelmes szállást keresnek elfogadható áron. A City Hotel Ring *** 3 csillagos, családias hangulatú, középkategóriájú szálloda a Nyugatitól gyalog kb. 7-8 percre vagy a 4-6-os villamossal egy megállóra található a Szent István körúton. A Radisson SAS Béke Hotel**** a magasabb kategóriába tartozó hotelek közé tartozik, mely a pályaudvar szomszédságában, 3-4 percre gyalog, a Teréz körúton található 239 szobával, 8 lakosztállyal és konferenciatermeivel.

A Baross téren található Budapest egyik legforgalmasabb személypályaudvara és a legjelentősebb nemzetközi vasúti csomópont, a Keleti pályaudvar, mely a piros (M2) metró egyik állomása. A közelében 3 olyan hotelt ajánlunk, mely gyalog 2-3 percre található a pályaudvartól. Ezek közül az egyik a Golden Park Hotel****, mely 2002-ben nyílt meg, a 4 csillagos kategóriába tartozik és 172 szobával rendelkezik. A Golden Park szállodával szemben található a 3 csillagos, 29 szobás Baross Hotel***. A Rákóczi úton található a főváros legnagyobb szállodája, a Grand Hotel Hungária, 453 szobával, apartmanokkal, lakosztályokkal és több kisebb-nagyobb konferenciateremmel.

Az I. és a XII. kerület határán, az Alkotás utca és a Krisztina körút találkozásánál fekszik a Déli pályaudvar. A piros metró (M2) végállomása. A Moszkva térnél levő Büro Panzió gyalog 15 perc alatt elérhető, de az 5-ös busszal vagy a metróval csupán 1 megállóra található. A 3 csillagos panziótól kb. negyed óra a belváros, illetve közvetlen közelében áll a Mamut bevásárlóközpont. A Hotel Bara*** az M1-es és az M7-es autópálya bevezető szakaszánál helyezkedik el, a Hegyalja úton. A Déli pályaudvartól a 61-es villamossal könnyen a szállodához lehet találni. Ha a pályaudvarhoz közeli 4 csillagos szállodában szeretne megszállni, ajánljuk a 40 szobával és konferenciateremmel rendelkező Mediterrán Hotelt a Budaörsi úton, a Kongresszusi Központtal szemben, mely a 61-es villamossal közelíthető meg (4 megálló).www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.