TURISTA ÉS HOTEL INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG, BUDAPEST - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Szállodai kategóriák


Budapesti szállodák:
Szállodák a Váci utca környékén
Szállodák a Gellért fürdő környékén
Internet a hotelben
Olcsó szállodák Budapesten
Hotelek buszos parkolás esetére
Állatbarát szállodák
Szállodák mozgássérültek számára
Budapesti hotelek kilátással
Szobatípusok
Családi szobák
Luxuslakosztályok
Szállodai kategóriák
Hotelek a repülőtér közelében
Szállodák a pályaudvarok közelében
Szállodák metróvonal közelében
Szállodák az Opera közelében
Danubius szállodák Budapesten
Úszómedencés hotelek
Szállodák squash-pályával
Hotelek a Hungexpó közelében
Szállodák Budapest - marathonra
Apartmanok Internet hozzáféréssel
Szállások diákcsoportoknak
Hotelek parkok közelében
A legnagyobb budapesti szálloda
Szállodahajók Budapesten
Szállodák a Várnegyedben
Hotelek a Kongresszusi Központ közelében
Hotelek díjmentes parkolással
Szállodák friss levegővel
Szállodák a tűzijátékra
Sétálóutcában lévő hotelek
Hotelek a Puskás Ferenc stadion közelében
Romantikus szobák
Szállodák a Parlament közelében
Szállodák a Duna-korzón
A legkisebb szálláshelyek
A legdrágább lakosztályok
Szállások a Deák tér közelében
Lánchíd közelében lévő szállások
Accor Hotelek
Hotelek Biliárdasztallal
Budai hegyekben lévő panziók
Hotelek kerületenként

Budapesti városkalauz

Magyarországi turizmus


Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Autókölcsönzés
Időjárás
A szállodák minőségi besorolása megkönnyíti a vendégek számára, hogy igényeiknek, elvárásaiknak ill. anyagi keretüknek megfelelő hotelt választhassanak. A csillag jelzi az adott szálloda felszereltségét, szolgáltatásának színvonalát.

* Fogadóhelyiséggel, tartózkodó helyiséggel, étkezővel és recepcióval is rendelkező állami vagy magántulajdonban lévő iskolai kollégium. A recepció általában nincs nyitva 24 órán keresztül. A szolgáltatások köre korlátozott. Általában közös fürdőszobával vannak felszerelve. Telefon a portán áll a vendégek rendelkezésére. A szobákat és valamennyi mellékhelyiséget kötelező naponta takarítani.

** Kis és közepes méretű szálláshelyek, amelyek felszerelésüket tekintve egyszerűek. A vendégek számára csak az alapvető szolgáltatásokat nyújtják. A hallban nemzetközi hívásra is alkalmas telefonkészülék található. Lift csak a két emeletnél magasabb szállodákban, ha a szálloda idényjelleggel üzemel, akkor csak a három emeletnél magasabb szálloda rendelkezik lifttel.

*** Ezen szállodák mérete, nagyobb létszámú személyzete már lehetővé teszi a szélesebb körű szolgáltatásnyújtást. A recepciószolgálat 24 órán át üzemel, de két idegen nyelven napi 16 órán át látják el. Csomagszolgálat is biztosított a vendég kívánságára. A közös helyiségek tágasabbak. A szálloda hallal, legalább egy melegkonyhás vendéglátó egységgel rendelkezik. A szobákból közvetlenül lehet városi és távhívást is lebonyolítani. A hálószobák fürdőszobával rendelkeznek, zömében légkondicionáltak. Kérés esetén szobaszolgálat is igénybe vehető.

**** A négycsillagos kategóriában jelentős különbségek tapasztalhatóak a szálloda kialakítását, berendezését, felszereltségét, illetve a nyújtott szolgáltatásokat illetően az előző kategóriához képest. A recepciószolgálat 24 órán át műszakonként legalább 3 idegen nyelven üzemel. Csomagszolgálatot legalább napi 16 órán át londiner végzi. 24 órás szobaszervíz, mosoda vagy vegytisztítás mellett a szobákban elhelyezett széf, bel-és külföldi sajtótermékek árusítása, fittnes vagy gyógyászati centrum, garázsszolgáltatások, konferenciaszolgáltatás is igénybe vehető. Az étterem á la carte étel- és italválasztékkal, legalább 12 féle magyar minőségi borral várja kedves vendégeit. Az egy emeletnél magasabb szállodákban lift áll a vendégek rendelkezésére. Mind a szobák, mind a közös helyiségek légkondicionáltak.

***** Az ötcsillagos kategóriájú szállodák a legmagasabb színvonalon, luxus minőségű ellátással, a nemzetközi elvárásoknak megfelelő különleges szolgáltatásokkal csalogatják a vendégeiket. Mindezek mellett az ott tartózkodást minden szálloda a különleges anyagokból készült berendezési tárgyak, a saját tervezésű interior által keltett egyedülálló hatással teszi élvezetessé.www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.