TURISZTIKAI PROGRAMOK BUDAPESTEN - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Programok Budapesten és vidéken

Turisztikai programok: városnézés, hajóbérlés stb.


Repülőtéri és pályaudvari transzfer | Városnézés | Hajóbérlés | Riverride - Az úszó busz | Legenda - Hajós városnézés | Pubcrawl | Partybus | Magyar Borok Háza | Helikopteres városnézés | Gyalogos városnéző túrák | Operetthajó | Caprice - Ékszermanufaktúra | Konferenciaszállók | Termál- és wellness szállók | Fogorvosi kezelések


Turizmus
Repülőtéri és pályaudvari transzfer

Reptéri/pályaudvari transzfer szolgáltatásunkat a 6x6 taxi segítségével nyújtjuk. Igénybevételéhez mindössze az űrlapot kell kitöltenie. A sofőr a reptéri terminálnál fogja várni Önt (pályaudvar esetén a vonatnál).
Repülőtéri és pályaudvari transzfer
Városnézés

Minibuszos városnézés sofőrrel és több mint 12 nyelvű idegenvezetéssel. Szervezett túrák Budapesten, valamint Szentendrén, Gödöllőn, a Duna-kanyarban és egyéb helyeken. Külön kérésre egyéni igények szerint összeállított túrák is lehetségesek.
Városnézés
Hajóbérlés

Sétahajózás, városnézés, esküvők, konferenciák, családi, vagy vállalati rendezvények... 15-400 fő befogadóképességű hajóinkkal állunk az érdeklődők rendelkezésére.
Hajóbérlés
Riverride - Az úszó busz

Az európai kontinens első kétéltű városnéző programja Budapesten! Foglaljon helyet kétéltű járművünkön, lazítson, és csobbanjon velünk a Dunába!
Riverride - Az úszó busz
Legenda - Hajós városnézés

Legyen tanúja, ahogy a hajókról Budapest legendái életre kelnek. Egyórás filmmel kísért, csodálatos városnéző hajózás 30 nyelven, kétszeri italkínálással: egy pohár pezsgő és sör, bor vagy üdítő kívánság szerint.
Legenda - Hajós városnézés
Pubcrawl

A night out with us makes a fun and easy time, no stress in finding your own party as we take to them. A Budapest time that will always be remembered. We lead you to a minimum of 4 locals. only establishments where you.ll enjoy not being a tourist and hanging out and being treated like a local.
Pubcrawl
Partybus

A Party Bus egy retro stílusban kialakított különleges szórakozóhely, amivel bármerre utazhatsz, az egész városban. Ha szükséged lenne egy exkluzív, kreatív ötletre, válaszd a Party Bus-t. Születésnapra, legénybúcsúra, leánybúcsúra, illetve bármilyen más alkalomra.
Partybus
Magyar Borok Háza

Az 500 négyzetméteres pince bejárása után, a kóstolás során megismerheti a borvidékek, a hazai szőlők, illetve az ezekből készült borok történetét és jellemzőit.
Magyar Borok Háza
Helikopteres városnézés

Budapestet a világ egyik legszebb városának tartják, miért ne nézné meg levegőből is? Útvonalaink érintik Budapest és környékének összes fő nevezetességét, amiket helikopterről megnézve egy életreszóló élménnyel gazdagítják.
Helikopteres városnézés
Gyalogos városnéző túrák

A város legendáit csak az itt élők ismerik. Hiteles, fiatal, lelkes, szakértőkből álló csapatunk ezt a másik, a mindennapok Budapestjét mutatja be Önnek. A város egyedi, megismételhetetlen és állandóan változó arcait.
Gyalogos városnéző túrák
Operetthajó

Szeretnénk meginvitálni Önt és kedves barátait egy felejthetetlen zenei, gasztronómiai és turisztikai élményre, az exkluzív Operetthajóra.
Operetthajó
Caprice - Ékszermanufaktúra

Vendégeink egy INGYENES kiránduláson vehetnek részt Szentendrén, mely tartalmazza a Magyar Ékszerkiállítás és a Caprice ékszermanufaktúra megtekintését, kétórás szabadidőt a város megtekintésére stb.
Caprice - Ékszermanufaktúra

Konferenciák
Konferenciaszállók

Magyarország, különösen Budapest, a nemzetközi konferenciák egyre közkedveltebb célpontja. Budapesten számos 4 és 5 csillagos szállódában találhatók minden igényt kielégítő konferenciatermek.
Konferenciaszállók

Egészség
Termál- és wellness szállók

Magyarország különösen gazdag gyógyhatású, azaz fürdő- és ivókúrára alkalmas termálvizekben. Budapest híres termálforrásai gyógyító erejéről, számos termál- és gyógyszálló található itt.
Termál- és wellness szállók
Fogorvosi kezelések

Szeretne egészséges, üde, szép fogakat? Figyelmükbe ajánljuk fogászati szolgáltatásainkat. Főbb területeink: esztétikai konzerváló fogászat, fogpótlás, híd, betétkészítés, professzionális dentálhigiénia, implantológia, kezelések bódításban, altatásban stb.
Fogorvosi kezelések


www.ohb.hu |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.