BUDAPESTI BÓRKÓSTOLÁS - MAGYAR BOROK

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Magyar Borok Háza

Bórkostolás Budapesten, magyar borok és pálinkák


Kép megjelenítése Szeretettel várjuk a Magyar Borok Háza - Budai Vár pincéjében, ahol megkóstolhatja Magyarország 22 borvidékének legjobb borait. Az 500 négyzetméteres pince bejárása után, a kóstolás során megismerheti a borvidékek, a hazai szőlők, illetve az ezekből készült borok történetét és jellemzőit. Szakképzett pincemestereink magyarul és több idegen nyelven is beavatják látogatóinkat mind a nemes nedűk, mind a magyar borvidékek rejetelmeibe.

A pincerendszerben a már jól ismert magyar borászatokon kívül a kézműves és családi pincészetek munkáival is megismerkedhet az érdeklődő. A Magyar Borok Háza - Budai Vár a borokon kívül - a hungaricumnak számító - 40 féle pálinka különlegességet is kínálunk.

Pincénkben magyar kézműves sajtok kóstolására is lehetőség van. A bor- és pálinkakóstolás mellett, amelyeket kóstoló csomagokban értékesítünk, a pincében található tételek meg is vásárolhatók, illetve a Borház biztosítja a megvásárolt borok biztonságos külföldre szállítását is.

80-100 fős különtermünkben, 10-15 fős kistermünkben és a pincerendszerben is rendszeresen tartunk rendezvényeket: borbírálatokat, konferenciákat, baráti és szakmai találkozókat, kiállításokat, koncerteket, irodalmi esteket. Borházunkat családi és céges rendezvényekhez is igénybe vehetik.

Magántulajdonban lévő értékes vagy különleges borok számára bortrezor bérelhető pincerendszerünkben.


Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése

www.ohb.hu | Programok | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.