HELIKOPTERES VÁROSNÉZÉS - BUDAPEST, SZENTENDRE, VISEGRÁD

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Helikopteres városnézés

Városnézés, légi személyszállítás, egyedi igények teljesítése

Kép megjelenítése Társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy kiszolgáljuk mind az üzleti megrendelőink teljes igényeit, mind a helikopteres repülés szerelmeseit. Helikopterünk kiválasztásánál fő szempont a megbízhatóság és a biztonság volt, ezért a Robinson cég R44 Raven I típusú helikopterét választottuk, akár a világ legtöbb helikopter tulajdonosa. Az amerikai gyártmányú, 3 utas szállítására alkalmas helikopter a világon a legelterjedtebb, mert az elegáns külseje és belseje mellett kitűnő műszerezésű, és kategóriájában a legmegbízhatóbb gép. Utasaink a BOSE fejhallgatókkal szinte teljesen megszüntethetik a gép zaját, és a kényelmes bőrülésekben a repülés ideje alatt, akár minőségi zenehallgatás mellett gyönyörködhetnek a táj által nyújtott látványban, és beszélgethetnek egymással vagy a pilótával. Szakképzett, dinamikus csapatunk áll elébe minden kihívásnak, hogy ügyfeleink valamennyi igényét teljes körűen kielégíthessék.

Városnézés:

Budapestet a világ egyik legszebb városának tartják, miért ne nézné meg levegőből is? Útvonalaink érintik Budapest és környékének összes fő nevezetességét, amiket helikopterről megnézve egy életreszóló élménnyel gazdagítják.

Légi személyszállítás:

Fontos Ön számára, hogy egy távolabbi tárgyalásra rövid idő alatt odaérjen, vagy hogy hétvégi utazásához ne kelljen több száz kilométert vezetnie? Akkor Ön számára a legjobb választás a HeliPest Kft, mert mindamellett, hogy a belföldi utazások helikopterrel a leggyorsabbak és legbiztonságosabbak, az út időtartama alatt akár gyönyörködhet a táj szépségeiben is. Igény esetén ingyenes transzferről is gondoskodunk, hogy személyzete, vagy csomagjai a repüléssel egyidőben a kívánt helyre érkezzenek.

Egyedi igények teljesítése:

Ügyfeleink egyedi elképzeléseit teljes körűen megszervezzük, legyen szó pl. egy rendezvényen történ. megjelenésről, esküv.re történ. személyszállításról, vagy akár egy romantikus esti városnézésről... Határt csak a biztonság és a fantáziája szabhat!


Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése


www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.