OPERETTHAJÓ - ZENE, TÁNC, BUDAPESTI VÁROSNÉZÉS, VACSORA

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Operetthajó

Zene, tánc, budapesti városnézés, vacsora az Operetthajó fedélzetén

Ajánlatunk:

Kép megjelenítése Szeretnénk meginvitálni Önt és kedves barátait egy felejthetetlen zenei, gasztronómiai és turisztikai élményre, az exkluzív Operetthajóra. A csodálatos, hangulatos hajóúton a Magyar Állami Operaház kiváló énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult Operetthajó társulat gondoskodik az Ön szórakozásáról, felvonultatva az opera, az operett, az olasz, spanyol dal és a musicalirodalom gyöngyszemeit eredeti nyelveken valamint bravúros klasszikus, sztepptáncokat, hastáncot és magyar folklórtáncokat látványos jelmezekben.

A műsort gyertyafényes, svédasztalos vacsora mellett (Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss kedvenc ételeiből válogatva) élvezhetik kedves Vendégeink, mialatt Budapest esti kivilágított panorámájában gyönyörködhetnek a sétahajóút alatt. A rendezvényt egy kétszintes egy légtérben 170 főt befogadó exkluzív hajón tartjuk.

A program április 4-től október 31-ig minden hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap (kivétel: augusztus 20.) 20 órától 22 óráig tart. A rendezvény garantált és időjárástól független, valamint igény szerint az év bármely napján csoportok részére megrendelhető.

Újdonságok:
 • Légkondicionált nézőtér, 250 négyzetméteres tetőterasz, az előadások után tánclehetőség.
 • Megújult svédasztalos menüvel várjuk Vendégeinket az új indulási helyről a Vigadó tér 9. kikötőből (Március 15. térnél).
 • Magyar, angol, német nyelvű idegenvezetés

  Ár vacsorával, műsorral, sétahajózással:
 • felnőtteknek vacsorával, 2 órás városnéző sétahajózással, műsorral:12.800 Ft/fő
 • gyermekeknek vacsorával (12 éves kor alatt): 9.000 Ft/fő

  Ár étkezés nélkül csak műsorral, sétahajózással:
 • felnőtteknek vacsora nélkül (2 órás városnéző sétahajózás, műsor): 9.000 Ft/fő
 • gyermekeknek vacsora nélkül (12 éves kor alatt): 6.000 Ft/fő

  Indulás a Vigadó téri Hajóállomásról. Beszállás az előadások napján 19:30-tól.

  A hajón egy elkülönített, fedett terasz található, ahol az Operetthajó előadásai alatt 2 órás "zenés" városnéző sétahajózást (angol, német, magyar nyelven) tudunk sétahajós Vendégeinknek biztosítani 4000 Ft/fő áron.

  Csoportok részére, Operetthajó rendezvényünk, kívánságnak megfelelően bármilyen, menetrenden kívüli napon is megrendelhető, valamint bármilyen más helyszínen tartandó rendezvény lebonyolítását, azoknak mind komolyzenei, mind könnyűzenei műsorának megszervezését vállaljuk, mivel az ország legkiválóbb művészeivel dolgozik együtt irodánk!

  A mielőbbi viszontlátásra! Jöjjön el, mi várjuk!

 • Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése


  www.ohb.hu | Programok | Írjon nekünk

  E-mail:
  Tel.: 06 1 900 9074
  Fax: 06 1 900 9079

  Minden jog fenntartva.