BUDAPESTI VÁROSNÉZÉSEK - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Városnézés

Budapesti és magyarországi buszos városnéző programok idegenvezetővel


Szolgáltatás: Garantált és egyéni budapesti és magyarországi egész és félnapos programok szervezése, lebonyolítása idegenvezetővel, klimatizált busszal.

Garantált programok: Több, mint 10 féle, 5 nyelvű, naponta induló, garantált budapesti, szentendrei, balatoni és puszta programunkat Ön azonnal le tudja foglalni a foglalási űrlap kitöltésével. A programok indulási időpontja szintén megtalálható a programok részletes ismertetése mellett.

Ingyenes transzfer: Minden programunknál a buszok a Hotel Inter-Continental elől indulnak. A programok ára magába foglalja a szálláshelytől a busz indulási helyéig egy taxi transzfert. A transzfer igénybevételét a foglaláskor külön jelezni kell. A program kezdése előtt legkésőbb fél órával áll ki a taxi a megadott szálláshely címére és szállítja a jelentkezőket a buszhoz. A program végeztével a busz a Hotel Inter-Continentalhoz, az indulás helyére tér vissza. Az éjszakai programoknál lehetőség van külön kérésre saját költségen taxi transzfert rendelni hazafelé is.

Fizetés: Fizetni közvetlenül indulás előtt lehetséges a buszon a szervező cég asszisztensének készpénzben. Euróval és forinttal egyaránt lehet fizetni (de a visszajáró általában forint).

Egyéni programok: Lehetőség van a túrák egyedi lebonyolítására is különböző méretű buszokkal (1-6 fős, 6-15 fős, 16-27 fős, 28-48 fős, 49-70 fős) és saját idegenvezetővel. Bármilyen túra bármikor megszervezhető. A programok árát az egyéni igények (nyelv, étkezés, speciális útvonal, múzeumbelépők) befolyásolják. Kérésre külön kidolgozott árajánlatot küldünk.


Városnézés | Nagy városnézés | Ideal City Tour | Parlament Túra | Két órás városnézés Budán | Panoráma - Duna | Zsidó emlékek Budapesten | Szentendre - Nosztalgia | Magic Hungary | Sisi túra | Budapest éjszaka | Budapest fényképész szemmel | Dunakanyar | Balaton / Herend túra | Puszta túra | Városnézés Bécsben | Trabantos városnézés | DictaTour of Communism | Kerékpáros városnézés


Városnézés

Időtartam: 3 óra
Városnézés

Elhaladunk a Parlament mellett, majd átkelünk a Dunán a Margit hídon (Margitsziget) és a budai királyi várhoz hajtunk, ahol megtekintjük a Halászbástyát (séta) és a Mátyás templomot (látogatás). A Citadella (fotózás) után átkelünk az Erzsébet hídon és a Városligetbe hajtunk a Hősök tere felé (séta). Az Opera és a Szent István bazilika mellett elhajtva a Hotel Inter-Continentalhoz érkezünk, ahol a túra véget ér.


Nagy városnézés

Időtartam: 4.5 óra
Nagy városnézés

Az Országház (a Magyar Szent Korona otthona) belső megtekintése után átkelünk a Dunán a Margit hídon (Margitsziget) és a budai királyi várhoz hajtunk, ahol megtekintjük a Halászbástyát (séta) és a Mátyás templomot (látogatás). A Citadella (fotózás) után átkelünk az Erzsébet hídon és a Városligetbe hajtunk a Hősök tere felé (séta). Az Opera és a Szent István bazilika mellett elhajtva a Hotel Inter-Continentalhoz érkezünk, ahol a túra véget ér.


Ideal City Tour

Időtartam: 4 óra
Ideal City Tour

Vegyen részt egy személyes jellegű, rendkívül informatív és élménydús kis csoportos (max. 15 fő) városnézésen, Budapesten! Csatlakozzon a kizárólag egy nyelven tartott és limitált létszámú túrához, ahol profi idegenvezetőink gondoskodnak a családias hangulatról. A túrát kifejezetten 4 órásra terveztük, amellyel a kínálatunkban szereplő 2-3 órás budapesti városnézések kibővített változatát ajánljuk vendégeinknek.


Parlament Túra

Időtartam: 1 óra
Parlament Túra
Két órás városnézés Budán

Időtartam: 2 óra
Két órás városnézés Budán

A Margit-hídon áthaladva (Margitsziget) a Budai Várba vezet utunk, ahol egy séta keretében ismerkedhetnek meg a Budai Vár nevezetességeivel, a Mátyás templommal és a Halászbástyával. A Várból továbbindulunk a Gellért-hegy irányába, és a Citadellánál megállva gyönyörködhetnek a lélegzetelállító panorámában. Utunk a Belváros irányába folytatódik. A program a Váci utcánál a Mátyás Pince előtt ér véget.


Panoráma - Duna

Időtartam: 2.5 óra
Panoráma - Duna

Átkelünk a Dunán az Erzsébet hídon a budai várba (séta a királyi várban - nagyszerű kilátás Budapestre). A budavári siklóval a Clark Ádám térre érkezünk, majd átkelünk a Lánchídon, az európai kontinens legöregebb függőhídján. Az 1. kikötőhöz érkezünk, amely után egyórás hajóút következik a Dunán (1 üdítő az árban) - a túra a kikötőnél a belvárosban ér véget a Hotel Inter-Continentalnál.


Zsidó emlékek Budapesten

Időtartam: 3 óra
Zsidó emlékek Budapesten

A program során megismerkedhetnek a magyar főváros legfontosabb zsidó emlékeivel, így a világ második legnagyobb zsinagógájával is. Az egykori gettót érintő rövid sétát követően megtekintjük a Dohány utcai Zsinagógát és a Zsidó Múzeumot. Ezt követően a Raoul Wallenberg Emlékparkban megmutatjuk Önnek a Zsidó Mártírok Emlékművét és a temetőt. Egy rövid sétát követően lehetőség nyílik agy kávé és egy sütemény elfogyasztására egy cukrászdában. A séta a belvárosban ér véget. Egyházi ünnepeken a programot nem indítjuk.


Szentendre - Nosztalgia

Időtartam: 4.5 óra
Szentendre - Nosztalgia
Magic Hungary

Időtartam: 4.5 óra
Magic Hungary

Történelem és tradíció útunk Gödöllőre vezet, ahol Erzsébet királyné (Sissi) volt nyári rezidenciáját tekintjük meg, a világ második legnagyobb barokk kastélyának múzeumába nyerünk betekintést - ezt követően továbbutazunk a Lázár fogathajtó testvérek farmjára, ahol hagyományosan pogácsával és egy itallal üdvözölnek - lovasbemutató a híres csikósok attrakciójával - kocsikázás a lovaspark területén, állatok megtekintése. Visszautazás Budapestre, túra vége a Belvárosban.


Sisi túra

Időtartam: 3 óra
Sisi túra
Budapest éjszaka

Időtartam: 4 óra
Budapest éjszaka

"Kelet Párizsa" - töltsön el egy emlékezetes estét egy hagyományos étteremben a budai hegyvidéken - az aperitif után háromfogásos menüt szolgálunk fel borral, változatos folklórprogram keretében. Visszatérve Budapestre nagyszerű kilátás nyílik a kivilágított városra a Citadellából - farewell drink a várban - a túra a szállodánál vagy a kaszinóban ér véget (ingyenes belépő az árban).


Budapest fényképész szemmel

Időtartam: 2 óra
Budapest fényképész szemmel

Fedezze fel Budapestet a fényképezőgépének lencséjén keresztül. Készítsen saját fényképet Budapest régi arcáról. Lengyen része egy igazi kalandnak és ismerje meg a nevezetességeket egy helyi fényképész segítségével. A program egy nem mindennapi kalandot biztosít résztvevőinek és lehetőséget nyújt, hogy megismerjék Budapest rejtett arcát egy helyi szakképzett fényképész segítségével angol, illetve német nyelven. Ez a speciális túra segít Önnek, hogy: - felfedezze Budapest nevezetességeit egy helyi forográfus szemszögéből nézve, - javítsa fényképezési technikáját, - tartalmasabb, érdekes élményben legyen része, - minden fénykép egy külön történetet mesél el. Fényképész túra kis csoportban, nemcsak profi fényképészeknek!


Dunakanyar

Időtartam: 8.5 óra
Dunakanyar

Dunakanyar - látogatás Magyarország történelmébe. Elvisszük Visegrádra, az egykori királyi rezidenciába (nagyszerű kilátás a Duna völgyére) és Esztergomba (a katolikus egyház központja) - a székesegyház megtekintése után Szentendrére (a barokk művészek városa) látogatunk (séta idegenvezetővel). Hajóval térünk vissza Budapestre - a túra a városközpontban, a kikötőnél ér véget.


Balaton / Herend túra

Időtartam: 9-10 óra
Balaton / Herend túra

A program első állomása Herend, ahol meglátogatjuk a világ egyik legnagyobb porcelánmanufaktúráját (alapítva:1826). Miután az idegenvezető megismertette Önökkel a porcelánkészítés titkait, meghívjuk egy kávéra, és lehetőséget biztosítunk a manufaktúra boltjában történő vásárlásra. Ezt követően továbbindulunk Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton felé. A Tihanyi-félszigeten meghívjuk Önt egy csárdába egy háromfogásos ebédre, majd megtekintjük az 1055-ben alapított apátságot, és benne az egyetlen, épségben maradt királyi temetkezési helyet. Útközben Budapest felé megállunk a legrégebbi fürdőhelyen, Balatonfüreden és teszünk egy sétát a Rabindranath Tagore sétányon. A program a belvárosban végződik.


Puszta túra

Időtartam: 8 óra
Puszta túra

Töltsön el egy felejthetetlen napot a puszán. Elvisszük Kecskemétre (séta), majd Lajosmizsére, ahol egy hagyományos itallal köszöntjük - a lovasbemutató és a pusztai kocsikázás után háromfogásos hagyományos ebéd borral, cigányzenével a csárdában - visszatérés Budapestre a szállodába.


Városnézés Bécsben

Időtartam: ~12 óra
Városnézés Bécsben

Ausztria fővárosa, Bécs mindössze 240 km-re van Budapesttől és 2-2,5 óra alatt elérhető. A városnézés során megmutatjuk Bécs legfontosabb látnivalóit, a Ringstrasse mentén elhaladunk a Stadtpark, az Operaház, a Szépművészeti Múzeum, a Természettudományi Múzeum, a Parlament, a Városháza és a Votiv Templom előtt. Ezt követően elsétálunk Hofburg és a Kärtnerstrasse mentén a Stephansdom irányába. Természetesen megfelelő időt biztosítunk a vásárlásra, ill. igény szerint Schönbrunn megtekintésére is. A visszaúton megállunk a Hundertwasser Haus-nál.


Trabantos városnézés

Időtartam: 3+ óra
Trabantos városnézés

Ismerje meg Budapest nevezetességeit egy igazi kétütemű (Trabant 601 Special) papírjaguárban ülve. 25 lőerő... 600 cm3... gyorsulási idő 0-100 km/h-ra 21 másodperc... A városnézés során idegenvezetőnk nemcsak a legfontosabb látnivalókat mutatja meg Önnek, hanem lehetőséget is biztosít, hogy kipróbálhassa a zwickau-i csodát. A szokásos budapesti városnézésen kívül javasoljuk a Szoborpark, az Ecseri Piac és néhány, a 70-es és 80-as években épült lakótelep megtekintését. A Trabant vezetéséhez érvényes jogosítvány szükséges.


DictaTour of Communism

Időtartam: 3.5 óra
DictaTour of Communism

Get acquainted with the history of the Hungarian Communism. Do you know . the background and the real face of Hungarian Goulash-Communism? . what really happened during the 1956 Revolution? . that Hungarians were legally allowed to travel every 3 years to the West? .that Hungary played an important role linking together the East and the West? .how much the yearly maximum money exchange limits were for Hungarians? .that Hungarians opened the border first to the West in 1989? Book our Trabant DictaTour to get the answers to these questions and learn more about Hungarian life under the previous political system. The tour begins with a pick up in an authentic 2-stroke East German Trabant otherwise known as the .people.s car.. You will then be driven to the Hospital in the Rock, Hungary.s former top secret Military Hospital and Nuclear Bunker, afterwards we drive by many socialist memorials on the way to Memento Park for a tour of this open air museum.s intriguing collection of communist-era statues. Tour ends at a typical cafe of socialist period.


Kerékpáros városnézés

Időtartam: 3 óra
Kerékpáros városnézés

Elfáradt a sok gyaloglástól? Mit szólna hozzá, ha Budapest nevezetességeit és történetét biciklizés közben ismerhetné meg? Töltsön el egy kellemes délelőttöt egy kis csoportos kerékpártúra keretében, miközben megismerheti a Duna mindkét partját, és megtekintheti a főváros legfontosabb látnivalóit.
www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.