TURISTA ÉS HOTEL INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG, BUDAPEST - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Danubius szállodák Budapesten


Budapesti szállodák:
Szállodák a Váci utca környékén
Szállodák a Gellért fürdő környékén
Internet a hotelben
Olcsó szállodák Budapesten
Hotelek buszos parkolás esetére
Állatbarát szállodák
Szállodák mozgássérültek számára
Budapesti hotelek kilátással
Szobatípusok
Családi szobák
Luxuslakosztályok
Szállodai kategóriák
Hotelek a repülőtér közelében
Szállodák a pályaudvarok közelében
Szállodák metróvonal közelében
Szállodák az Opera közelében
Danubius szállodák Budapesten
Úszómedencés hotelek
Szállodák squash-pályával
Hotelek a Hungexpó közelében
Szállodák Budapest - marathonra
Apartmanok Internet hozzáféréssel
Szállások diákcsoportoknak
Hotelek parkok közelében
A legnagyobb budapesti szálloda
Szállodahajók Budapesten
Szállodák a Várnegyedben
Hotelek a Kongresszusi Központ közelében
Hotelek díjmentes parkolással
Szállodák friss levegővel
Szállodák a tűzijátékra
Sétálóutcában lévő hotelek
Hotelek a Puskás Ferenc stadion közelében
Romantikus szobák
Szállodák a Parlament közelében
Szállodák a Duna-korzón
A legkisebb szálláshelyek
A legdrágább lakosztályok
Szállások a Deák tér közelében
Lánchíd közelében lévő szállások
Accor Hotelek
Hotelek Biliárdasztallal
Budai hegyekben lévő panziók
Hotelek kerületenként

Budapesti városkalauz

Magyarországi turizmus


Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Autókölcsönzés
Időjárás
A Danubius Hotels Group 56 szállodájával Európa egyik legjelentősebb szállodalánca, melyből 23 szálloda található Magyarországon, illetve 12 Budapesten.

A szállodacsoport egyetlen fővárosi 5 csillagos szállodája a Várnegyedben lévő Hilton Budapest, ahonnan páratlan kilátás nyílik a városra.

A Danubius - aki főként gyógy és wellness szállodáiról ismert - négy négycsillagos gyógyszállodát üzemeltet Budapesten. Ezek közül minden kétséget kizáróan a Danubius Hotel Gellért a legismertebb, gyógyfürdőjének páratlan képei többször körbejárták már a világot. A Margitszigeten található Danubius Health Spa Resort Margitsziget egy földalatti folyosóval csatlakozik a mellette lévő több, mint 100 éves Danubius Grand Hotel Margitszigethez, ezzel is kényelmesebbé téve a Grand hotelben lakó vendégek átjárását a gyógyászati és wellness részlegekhez. Az előbbi hotel 5 éve teljesen megújult, büszkén állíthatjuk, hogy itt található az egyik legexkluzívabb és legmodernebb szállodai wellness és fitness komplexum városszerte. A Danubius Health Spa Resort Helia Duna parti szálloda, mely nagyon közel a belvároshoz, szemben a Margitszigettel a főváros pesti oldalán található. Az eredetileg finnek által épített hotel közkedvelt mind a cégek, mind pedig a turisták körében széleskörű szolgáltatási palettája révén.

Az 1913-ban Britannia néven nyílt Radisson SAS Béke Hotel Budapest is a Danubius szállodalánchoz tartozik, mely belvárosi elhelyezkedése és történelmi múltja miatt nagyon népszerű négycsillagos szálloda, akárcsak a frissen felújított Danubius Hotel Astoria. A gyönyörűen átalakított szállodában várja vendégeit a több mint két és fél éve tartó rekonstrukció újabb fázisaként újjászületett Mirror Café & Restaurant, mely az 1914-es nyitás óta változatlan szépségében megőrzött enteriőrben a leg.újabb trendeknek megfelelő új étlappal és design-nal várja a vendégeket. A Best Western Hotel Hungaria - Magyarország legnagyobb szállodája - a maga 500 szobájával a Keleti Pályaudvar szomszédságában helyezkedik el.

Budán még két négycsillagos szállodája van a szállodaláncnak. Az egyik a Feneketlen tónál lévő Danubius Hotel Flamenco, mely számos konferenciatermével, jó elhelyezkedésével, fitness termével, és nem utolsósorban városszerte híres konyhájával várja vendégeit. A másik a Hotel Budapest, amit szokatlan formája miatt "körszállóként" is emlegetnek, melynek felső emeleteiről pazar kilátás nyílik a városra.

Még két háromcsillagos szállodája van a fővárosban a Danubiusnak, a Hotel Erzsébet, mely nagyon kedvelt az egyéni turisták körében, mivel a híres Váci utca szomszédságában található. A Hotel Stadion a Papp László Budapest Sportaréna közvetlen közelében helyezkedik el, és az utóbbi 3 évben folyamatos rekonstrukciónak köszönhetően teljesen megújult a szálloda.www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.