TURISTA ÉS HOTEL INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG, BUDAPEST - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Szállodák squash-pályával


Budapesti szállodák:
Szállodák a Váci utca környékén
Szállodák a Gellért fürdő környékén
Internet a hotelben
Olcsó szállodák Budapesten
Hotelek buszos parkolás esetére
Állatbarát szállodák
Szállodák mozgássérültek számára
Budapesti hotelek kilátással
Szobatípusok
Családi szobák
Luxuslakosztályok
Szállodai kategóriák
Hotelek a repülőtér közelében
Szállodák a pályaudvarok közelében
Szállodák metróvonal közelében
Szállodák az Opera közelében
Danubius szállodák Budapesten
Úszómedencés hotelek
Szállodák squash-pályával
Hotelek a Hungexpó közelében
Szállodák Budapest - marathonra
Apartmanok Internet hozzáféréssel
Szállások diákcsoportoknak
Hotelek parkok közelében
A legnagyobb budapesti szálloda
Szállodahajók Budapesten
Szállodák a Várnegyedben
Hotelek a Kongresszusi Központ közelében
Hotelek díjmentes parkolással
Szállodák friss levegővel
Szállodák a tűzijátékra
Sétálóutcában lévő hotelek
Hotelek a Puskás Ferenc stadion közelében
Romantikus szobák
Szállodák a Parlament közelében
Szállodák a Duna-korzón
A legkisebb szálláshelyek
A legdrágább lakosztályok
Szállások a Deák tér közelében
Lánchíd közelében lévő szállások
Accor Hotelek
Hotelek Biliárdasztallal
Budai hegyekben lévő panziók
Hotelek kerületenként

Budapesti városkalauz

Magyarországi turizmus


Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Autókölcsönzés
Időjárás
Napjainkban egyre több vendég igényli és részesíti előnyben azt, ha utazásai alkalmával, üzleti ügyei lebonyolítása közben is űzze kedvenc sportágát, és szabadidős programját, a squash-olást (fallabdázást).

Vannak szállodák, melyek törekednek arra, hogy biztosítsák a vendégek számára ennek a szabadidős tevékenységnek, és sportolási lehetőségnek gyakorlását, és ezen szállodák közül is kiemelkedik, és exkluziv szolgáltatásként tartják számon a squash-pályákkal rendelkező, vagy ezen sportcentrumok közvetlen közelében elhelyezkedő hoteleket.

A Squash (fallabda) egyre népszerűbb világszerte, hiszen közismerten a legjobb stresszoldó sport. Az idegi feszültség oldása mellett azonban az sem elhanyagolható előny, hogy a testet is megfelelően formálja. Minden izmot megmozgat, ráadásul egy percig sem unalmas. Pillanatok alatt megszabadulhatunk a munkahelyi gondoktól, elszállhat minden bánatunk, ráadásul a játék után érzett kellemes fáradtság miatt az álmunk is édesebb lesz.

Budapesten egyre több szálloda érzi úgy, hogy beépíti szolgáltatásai közé a fallabdapályák biztosítását is, így például a Hotel Griff***, amely nyugodt, barátságos budai környezetben, és minden igényt kielégítő, több egymás mellett lévő nemzetközi versenyekre is alkalmas versenypályákkal rendelkezik, és modern gépekkel felszerelt kondicionáló termei kiváló lehetőséget biztosítanak az aktív pihenésre vágyóknak.

A Best Western Lido Hotel**** & Wellness Center Budapesten, is rendelkezik ezzel a szolgáltatással, mely a régi római kori városrészben (Aquincum), a Római-parton, közvetlenül a Duna partján elterülő zöldövezetben található. A belvárostól gépkocsival 15 perc alatt elérhető komplexum könnyen megközelíthető helyi autóbusszal, illetve menetrend szerinti hajójáratokkal vagy HÉV-vel is.

Bár nem a szállodán belül, de közvetlenül a Hotel Stadion*** szomszédságában található az Aktív Squash Club (Budapest XIV. Tábornok utca 7.), és a Büro Panzióval*** szemben elhelyezkedő Mammut Bevásárlóközpontban lévő Top Squash Club (1021 Budapest, Mammut II.)

A Mix Fogadótól kb. 400 méterre elhelyezkedő RSC Rózsadomb (1025 Budapest, Törökvész u. 89.) is várja a fallabdázni vágyó vendégeket, hogy aztán a panzióban, amely Budapest legszebb részén, a Rózsadombon elhelyezkedő parkerdő szélén épült, biztosítja vendégeinek a nyugodt, csendes és zavartalan pihenést.

Közvetlenül a belváros szívében található a World Class Fittness Center (1052 Budapest, Apáczai Cs. J. u. 4. 266-4290), amely könnyen elérhető (kb.5-10 perc távolságra lévő) több belvárosi szállodából is, úgy mint például a Hotel Intercontinental*****, amely a főváros egyik legelőkelőbb szállodája, mind az üzletemberek, mind pedig a turisták számára felejthetetlen élményt nyújt, vagy a Budapest egyik "legbelvárosibb" és mégis legcsendesebb sétálóutcájában található elegáns és mégis családias három csillagos szálloda, az ismert Váci utcától 2 perces sétára lévő Hotel Pilvax***, vagy a speciálisan fiatalok, diákok számára kialakított, központi fekvésű Central Hostel ifjúsági szálló Budapest szívében, egy ugrásnyira a Deák tértől, a Váci utcától és a Duna parttól, amely kényelmes, tágas és tiszta szobákkal, illetve számos szolgáltatással várja a kedves vendégeket, esetleg a színvonalas és modern lakásokkal rendelkező Nonstop Apartments is.www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.