TURISTA ÉS HOTEL INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG, BUDAPEST - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Hotelek a Hungexpó közelében


Budapesti szállodák:
Szállodák a Váci utca környékén
Szállodák a Gellért fürdő környékén
Internet a hotelben
Olcsó szállodák Budapesten
Hotelek buszos parkolás esetére
Állatbarát szállodák
Szállodák mozgássérültek számára
Budapesti hotelek kilátással
Szobatípusok
Családi szobák
Luxuslakosztályok
Szállodai kategóriák
Hotelek a repülőtér közelében
Szállodák a pályaudvarok közelében
Szállodák metróvonal közelében
Szállodák az Opera közelében
Danubius szállodák Budapesten
Úszómedencés hotelek
Szállodák squash-pályával
Hotelek a Hungexpó közelében
Szállodák Budapest - marathonra
Apartmanok Internet hozzáféréssel
Szállások diákcsoportoknak
Hotelek parkok közelében
A legnagyobb budapesti szálloda
Szállodahajók Budapesten
Szállodák a Várnegyedben
Hotelek a Kongresszusi Központ közelében
Hotelek díjmentes parkolással
Szállodák friss levegővel
Szállodák a tűzijátékra
Sétálóutcában lévő hotelek
Hotelek a Puskás Ferenc stadion közelében
Romantikus szobák
Szállodák a Parlament közelében
Szállodák a Duna-korzón
A legkisebb szálláshelyek
A legdrágább lakosztályok
Szállások a Deák tér közelében
Lánchíd közelében lévő szállások
Accor Hotelek
Hotelek Biliárdasztallal
Budai hegyekben lévő panziók
Hotelek kerületenként

Budapesti városkalauz

Magyarországi turizmus


Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Autókölcsönzés
Időjárás
A Hungexpo a Budapesti Vásárközpont üzemeltetését végző cég, amely közel 40 éve (1968 óta) szervez kiállításokat és vásárokat. A legismertebb vásárok a következők: Agro + Mashexpo, Autotechnika, AutóDiga, BNV, Budapest Boat Show, Budapest Motor Exhibition, Budatranspack, Carat, Chemexpo, Construma, Decorstone, ElectroSalon, FeHoVa, Foodapest, Hungaromed, Hungarotherm, Industria, INFOmarket-INFOtrend, Leisure, Mach-Tech, Printexpo, Promotion, Securex, Snow-Show, Sport, Truck-Expo, Ukba, UTAZÁS és Ökotech.

Azon kedves vendégek részére, akik a HUNGEXPO által szervezett különböző kiállításokra, rendezvényekre érkeznek Budapestre, az alábbi hoteleket ajánljuk figyelmükbe:

Golden Park****: A szálloda a Keleti pályaudvar szomszédságában helyezkedik el, így az M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig könnyedén el lehet jutni 5-8 perc alatt (3 megálló) onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú busz menetideje 6-8 perc, de természetesen a buszok esetében némi menetidő eltérés előfordulhat, mivel ez forgalomfüggő.

Baross***: A hotel a nemzetközi utasforgalmat bonyolító Keleti pályaudvar mellett található, 1 percre a metrómegállótól, ahonnan az Örs vezér téri végállomásig könnyedén el lehet jutni 5-8 perc alatt (3 megálló) onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú busz menetideje 6-8 perc, de természetesen a buszok esetében némi menetidő eltérés előfordulhat, mivel ez forgalomfüggő.

Stadion***: A szálloda a Budapest Sportcsarnok közvetlen szomszédságában helyezkedik el, jól megközelíthet. mind közúton, mind tömegközlekedési eszközzel. A metró közelsége lehet.vé teszi, hogy a vendégek a Népstadion megállótól M2-vel (piros metró vonal) 4-5 perc alatt (2 megálló) elérjék az Örs vezér téri végállomást, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú busz menetideje 6-8 perc, de természetesen a buszok esetében némi menetidő eltérés előfordulhat, mivel ez forgalomfüggő.

Veritas***: A Hotel Veritas a Mogyoródi út keresztez.désénél található, így autóval vagy tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető. A metró közelsége lehet.vé teszi, hogy a vendégek a Népstadion megállótól M2-vel (piros metró vonal) 4-5 perc alatt (2 megálló) elérjék az Örs vezér téri végállomást, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú busz menetideje 6-8 perc, de természetesen a buszok esetében némi menetidő eltérés előfordulhat, mivel forgalomfüggő.

Hungaria****: A szálloda a város szívében, a Rákóczi út mentén helyezkedik el. 7-es illetve a 7A jelzésű autóbusszal 1 megálló a Keleti Pályaudvar. így az M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig könnyedén el lehet jutni 5-8 perc alatt (3 megálló) onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú busz menetideje 6-8 perc, de természetesen a buszok esetében némi menetidő eltérés előfordulhat, mivel forgalomfüggő.www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.