TURISTA ÉS HOTEL INFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG, BUDAPEST - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Accor Hotelek


Budapesti szállodák:
Szállodák a Váci utca környékén
Szállodák a Gellért fürdő környékén
Internet a hotelben
Olcsó szállodák Budapesten
Hotelek buszos parkolás esetére
Állatbarát szállodák
Szállodák mozgássérültek számára
Budapesti hotelek kilátással
Szobatípusok
Családi szobák
Luxuslakosztályok
Szállodai kategóriák
Hotelek a repülőtér közelében
Szállodák a pályaudvarok közelében
Szállodák metróvonal közelében
Szállodák az Opera közelében
Danubius szállodák Budapesten
Úszómedencés hotelek
Szállodák squash-pályával
Hotelek a Hungexpó közelében
Szállodák Budapest - marathonra
Apartmanok Internet hozzáféréssel
Szállások diákcsoportoknak
Hotelek parkok közelében
A legnagyobb budapesti szálloda
Szállodahajók Budapesten
Szállodák a Várnegyedben
Hotelek a Kongresszusi Központ közelében
Hotelek díjmentes parkolással
Szállodák friss levegővel
Szállodák a tűzijátékra
Sétálóutcában lévő hotelek
Hotelek a Puskás Ferenc stadion közelében
Romantikus szobák
Szállodák a Parlament közelében
Szállodák a Duna-korzón
A legkisebb szálláshelyek
A legdrágább lakosztályok
Szállások a Deák tér közelében
Lánchíd közelében lévő szállások
Accor Hotelek
Hotelek Biliárdasztallal
Budai hegyekben lévő panziók
Hotelek kerületenként

Budapesti városkalauz

Magyarországi turizmus


Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Autókölcsönzés
Időjárás
Az Accor-Pannonia Hotels Zrt. a magyarországi leányvállalata az Accor csoportnak, mely Európa és a világ egyik legnagyobb vállalata az utazás, a turizmus és a szolgáltatások területén közel 100 országban képviselteti magát 170 000 alkalmazottal, 1993 óta van jelen Magyarországon. Az Accor-Pannonia Hotels közel 20 szállodát üzemeltet (1 Sofitel, 5 Novotel, 7 Mercure, 5 Ibis) Budapesten, Székesfehérváron, Szegeden és Győrben, valamint 2003 óta egy szállodát Szlovákiában.

Az ötcsillagos Sofitel Budapest a főváros szívében fekszik, a Dunára, a Lánchídra és a Várra néző kilátással, a város üzleti és bevásárló negyedében, bankokhoz, éttermekhez és szórakozóhelyekhez közel.

A Novotel Budapest Centrum szálloda Budapest központjában, az 1911 óta ezen a helyen működő Palace szálló kibővítéseként, a leggyakrabban használt közlekedési útvonalak, a Nagykörút és a Rákóczi út kereszteződésének közelében található, csak úgy mint a Mercure Budapest Metropol, Mercure Budapest Museum és a Mercure Budapest Nemzeti szállodák.

Mercure Budapest Korona szálloda Budapest szívében, közvetlenül a Belvárosban,a Nemzeti Múzeummal szemben található, a Duna-part 5 perces sétával elérhető. A szálloda két szárnyát összekötő híd a Kálvin térre és a Kecskeméti utcára néz.

A négycsillagos hotel, Mercure Budapest City Center a jól ismert sétálóövezetben, a Váci utcában található, az üzleti és a történelmi városnegyed szívében.

Továbbá, 5 Ibis szálloda található Budapesten. Az Ibis Budapest Heroes Square a város pesti oldalán, Budapest zöld szívében, a Városligetben - 10 perce a belvárostól - az Állatkert, a Széchenyi Gyógyfürdő, a Hősök tere és neves múzeumok szomszédságában található.

A háromcsillagos Ibis Aero a város egyik fejlődő üzleti negyedében, a központtól a 3-as Metróval 10 percre, a reptérhez legközelebb található szálloda.

Az Ibis Budapest Centrum szálloda a Nemzeti Múzeum tőszomszédságában, 5 percre a közkedvelt sétáló-, és bevásárló-övezettől, a Váci utcától, a város üzleti és kulturális központjában található.

Az Ibis Budapest Váci út szálloda a város pesti oldalán, a térség legnagyobb bevásárló-, és szórakoztató centrumának (Westend City Center) közelében, a 3-as metró Dózsa György úti megállójánál található.

Az Ibis Budapest Emke a város szívében, az üzleti negyedben található, tömegközlekedéssel bárhonnan könnyen elérhető. Ideális szállást biztosít mind üzletemberek, mind egyéni turisták számára.

Emellett a szállodalánc 3 budai szállodával is rendelkezik. A budai Duna-parton, a belvárosi látványosságok, valamint a Budai vár közelében lévő négycsillagos Novotel Budapest Danube Közép-Európa egyik leggyönyörűbb épületének, a magyar Parlamentnek látványával várja vendégeit.

A festői hangulatú Gesztenyéskertben helyezkedik el Budapest egyedülálló adottságokkal rendelkező konferenciaszállodája, a négycsillagos Novotel Budapest Congress, melyet egy zárt folyosó köt össze a megújult Budapest Congress & World Trade Centerrel.

A Mercure Budapest Buda szálloda Buda üzleti negyedében helyezkedik el, kellemes környezetben, a Vérmezővel szemben, kilátással a középkori Várnegyedre. A városközpont tömegközlekedési eszközzel 10 perc alatt elérhető.www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.