Büro Panzió – Budapest
Büro Panzió 3 csillagos hotel
Dékán u. 3.
1024 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Büro Panzió a Moszkva térnél található, Buda központjában. Innen egész nap és éjszaka is könnyen elérhető minden a városban a számtalan tömegközlekedési eszköznek köszönhetően (buszok, metró, villamosok).

Kettő, három, illetve négyágyas szobáink mindegyikében élvezheti a külön fürdőszoba, a légkondicionáló berendezés, a színes televízió és a minibár nyújtotta kényelmet. Reggel 8 és 10 óra között legyen a vendégünk egy svédasztalos reggelire! Internet-kuckónkban, vagy - ha rendelkeznek saját számítógéppel - W-LAN-on keresztül csatlakozhatnak a Világhálóhoz.

A Moszkva térről indul a 4-6-os villamos, amely előbb áthalad a Margit hídon Pestre, majd a körúton végigmegy a Petőfi hídig, végül visszakanyarodik Budára. Éjszaka a villamosokat buszok váltják fel, de a lényeg, hogy egész éjszaka lehet közlekedni (a járművek gyakran járnak).

A panziótól kb. 50 méterre található a Mammut bevásárló központ, ahol több száz üzlet, kellemes éttermek, mozi, sportolási és szórakozási lehetőségek várják.

Reggel 8 órátol éjfélig nyitvatartó recepciós szolgálatunkon dolgozó segítőkész munkatársaink megoldják autóbérléssel, programszervezéssel kapcsolatos problémáit, megválaszolják kérdéseit.


Reptéri transzfer - Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Foglaljon szállása mellé kedvezményes reptéri vagy pályaudvari transzfert!

Városnézés és szabadidős programok Budapesten
Szolgáltatások:
• központi széf
Étkezés:
• A szobaárak nem tartalmazzák a reggelit, melynek ára 4 EUR személyenként.
Internet kapcsolat:
• Internet sarok áll rendelkezésre a szállodában.
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.
• Az Internet kapcsolat használati díja 2 EUR naponta.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel közelében nyilvános parkolóház vehető igénybe térítés ellenében.
Gyermekek:
• 2 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában.