ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Vendéglátóhelyek Budapesten

Étteremek, kávézók, szórakozó- és vendéglátóhelyek Budapesten

Budapesti éttermek

Budapesti étteremek | Étteremek a Dunakanyarban


Budapesti étteremek
Mátyás Pince Étterem Asztalfoglalás

Egyedi szerkesztésű Étkönyvünkben, a kihagyhatatlan klasszikusok mellett megtalálhatóak rég elfeledett hazai alapanyagokból készült ételek, és a mai magyar konyha fantáziadús fogásai is. Szórakoztató programjainkat Operett műsorral bővítettük, melyet minden pénteken 20:30 órai kezdettel tekinthetnek meg éttermünk vendégei.
Mátyás Pince Étterem
Leguan Cafe+Bar Asztalfoglalás

Az élet íze a hangulatok megragadása... E gondolat jegyében a LEGUAN CAFE+BAR Budapest régi belvárosában, a Gozsdu udvar melletti Holló utcában telepedett le, egy pompás fűzfa árnyékában.

5% kedvezmény a www.ohb.hu weboldalon történő asztalfoglalás esetén!
Leguan Cafe+Bar
Király Étterem Asztalfoglalás

A Király Étterem a város egyik legszebb, kultúrtörténetileg is kiemelkedő fontosságú helyén, a Várnegyedben, a Bécsi kapu közvetlen szomszédságában található. Ételeink a tradícionális magyar konyha sajátosságait megőrizve a legújabb nemzetközi irányvonalakat követve készülnek.
Király Étterem
Eszkort Pub Asztalfoglalás

Célunk egy laza, otthonos fészek kialakítása volt, egy igazi búfelejtő fiatal és fiatalos egyedeknek. Egy nívós, de nem elrugaszkodott kocsma a belvárosban, ahol ajtón - és tavasztól teraszon- kívül hagyhatjátok a gondokat. Mindenképpen bölcs ember mondta a következő alapigazságot: "Az ital nem old meg semmit". Azonban, a reflektálás jogán megjegyeznénk: "..de ha nem iszol, az sem!"
Eszkort Pub
Vén Hajó Étterem Asztalfoglalás

Foglaljon helyet a Duna csodálatos panorámájában a Lánchíd lábánál horgonyt vert Vén Hajó étteremben. Jöjjön egyedül, hozza a barátait vagy érkezzen a családdal, nálunk biztosan jól érzi magát.
Vén Hajó Étterem
Spoon Cafe & Lounge Asztalfoglalás

Budapest szívében, a Lánchíd lábánál horgonyoz a város talán legérdekesebb újkori építménye. Ez a 75 méter hosszú, háromszintes egyedi építésű állóhajó a Magyarországon élő külföldiek és a minőséget és szórakozást kedvelő Budapestiek kedvenc helye.
Spoon Cafe & Lounge
Remiz Étterem Asztalfoglalás

A Remiz Étterem Buda egyik legnépszerűbb "művészkocsmája". Magyaros és nemzetközi ételválasztékkal, minőségi italkínálattal, figyelmes kiszolgálással, esténként kellemes élőzenével várjuk kedves vendégeinket minden nap.
Remiz Étterem
Gerbeaud Cukrászda Asztalfoglalás

A legendás Gerbeaud Budapest szívében, a Vörösmarty téren, méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai között.
Gerbeaud Cukrászda
Gerbeaud Sörház Asztalfoglalás

A Dorottya utca felől lépcsőn juthatunk el a Kávéház alatti történelmi boltíves pincébe a Gerbeaud Sörházba. A finom-rusztikusan berendezett helyiségek hangulatos környezete megfelelő fesztelen keretet nyújt a kapcsolatok ápolásához - legyen ez egy gyors üzleti ebéd, egy kellemes, nyugodt vacsora, vagy egy munkaidő végi sörözés.
Gerbeaud Sörház
Robinson Étterem Asztalfoglalás

Európában egyedülálló látványosság a főváros szívében, a Városligeti tó szigetére épült étterem, amely a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, az Állatkert, a Vidámpark, a Fővárosi Nagycirkusz és a műcsarnok szomszédságában található.
Robinson Étterem
Onyx Étterem Asztalfoglalás

A Gerbeaud Ház legfiatalabb drágaköve, a különleges atmoszférájú, eklektikus stílusú Onyx étterem több mint egy éve kényezteti vendégeit gourmet ételeivel. A színek játéka, a terítékek eleganciája, a borok gazdag kínálata fogadja a vendéget.
Onyx Étterem
Symbol Budapest Asztalfoglalás

Óbuda szívében, közel a Margitszigethez várja vendégeit a SYMBOL Budapest. A patinás városrész több mint 220 éves épülete 7 év alatt, 80 művész közreműködésével a modernkor minden szépségével kiegészülve született újjá és kínál egyedülálló élményt.
Symbol Budapest
Columbus Hajó Asztalfoglalás

A pesti Duna-part legszebb, egyedülálló panorámájú részén áll a Columbus Hajó, ahol Hammer Zoltán séf a modern, nemzetközi konyha ételeivel várja a kulináris élvezetek kedvelőit, szezonról szezonra újabb és újabb meglepetéseket tartogatva számukra.
Columbus Hajó
Vogue - Étterem a vízen Asztalfoglalás

12 évvel ezelőttig a teknő kavicsszállításra szolgált. A teknő remekül illeszkedett a hajó-étterem tervébe - így alapja lett egy történetnek, egy hajónak, amely egyesíti a folyami-vízi életet a vendéglátással.
Vogue - Étterem a vízen
Negro Bar Asztalfoglalás

Elegáns és egyben trendi, lendületes és egyben történelmi, hiszen a Negro Étterem és Bár egyedi helyszínt kínál, Magyarország egyik legszebb és legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége, a Szent István Bazilika lábainál.
Negro Bar
Trófea Grill Étterem Újbuda Asztalfoglalás

Budapest legújabb, legnagyobb Trófea Grill Étterme szeretettel várja Önt! Meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat több mint 100 féle ételből és a következő italokból: száraz és édes pezsgő, folyóbor, csapolt sör, szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok, ásványvíz és kávé!
Trófea Grill Étterem Újbuda
Café Cathedral Asztalfoglalás

Sok szeretettel várjuk Vendégeinket hangulatos környezetben a Bazilikánál, reggelivel, finom krémes olasz kávéval, süteménnyel, szendviccsel. Internet elérhetőség biztosítva wifi-vel.
Café Cathedral
Trófea Grill Étterem Zugló Asztalfoglalás

Az étterem, ami már a századfordulón is fogadta a budapesti polgárokat, most különleges szolgáltatásokkal várja Önöket! Varázslatos svédasztalt állítottunk fel, amelyről meghatározott összegért korlátlanul fogyaszthat, több mint 100 féle ételből és italból!
Trófea Grill Étterem Zugló
Arany Bárány Étterem Asztalfoglalás

Az Arany Bárány éttermet, Budapest egyik leglátogatottabb helyén, történelmi belvárosának szívében, családi vállalkozás keretében újítottuk fel, illetve nyitottuk meg újra.
Arany Bárány Étterem
Arany Hordó Étterem Asztalfoglalás

Éttermünk a világörökség részét képző Vár negyed szívében található. A ház mely a király főpohárnokának rezidenciája volt, régi idők hangulatát idézi. Az ódon falak közt három szinten várjuk Önt.
Arany Hordó Étterem
Búsuló Juhász Étterem Asztalfoglalás

Búsuló Juhász Étterem. 70 éve a város felett! Éttermünk egyedülálló különlegessége, hogy vendégeink - miközben ételeiket-italaikat fogyasztják - a főváros megkapó panorámájában gyönyörködhetnek.
Búsuló Juhász Étterem
Creol Caribbean Restaurant & Bar Asztalfoglalás

A Lánchíd pesti oldalán, a város sétálóövezetének elején található Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelye, a Creol Étterem & Bár. A nyári időszakban a Creol terasz a hét minden napján, délelőtt 11 órától éjfélig tart nyitva, széles mediterrán és creol ételválasztékkal.
Creol Caribbean Restaurant & Bar
Andante Borpatika Asztalfoglalás

Az Andante Borpatika Budapest szívében, egy műemlék épületben várja vendégeit. Egyszerre barátságos, otthonos és elegáns:ablakaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára, a Lánchídra, a Bazilikára és az Akadémia épületére.
Andante Borpatika
Miró Fashion Café Asztalfoglalás

A Fashion Café jellegénél fogva, kicsit más, mint a budapesti szórakozóhelyek megszokott világa.
Miró Fashion Café
Jam Pub Asztalfoglalás

Klasszikus pub-os jelleg, hanyag eleganciával. Buda központjában, egy gastronómiai és kulturális űr kitöltésére, minden napra.
Jam Pub
Café Miró Vár Asztalfoglalás

Egyedülállóan kellemes hangulatú kávézónk, az elsők között nyílt meg a Miró láncolat tagjaként, a Budai Vár területén.
Café Miró Vár
Beckett's Irish Bar Asztalfoglalás

A Beckett's bár 1994-es megnyitása óta hamisítatlan ír élményekkel gazdagítja a vendégeket. Az ajtón belépve rögtön Írországban érezheti magát, amiért Declan O'Callaghan üzletvezetőt illeti az elismerés.
Beckett's Irish Bar
Trattoria Pomo D'Oro Asztalfoglalás

Egy csepp Olaszország! Ha röviden és tömören kellene fogalmaznom, csak annyit írnék éttermünkről, a Trattoria Pomo d'oro-ról hogy egy házias, barátságos vendéglő, olyan hely, ahol jókat lehet enni, inni, mulatozni, mindenfajta kötöttség nélkül.
Trattoria Pomo D'Oro
Porcellino Étterem

Éttermünk a tradicionális konyha világát és vele együtt a mediterrán hangulat egy darabját tárja a hozzánk látogatók elé. Konyhánk Dél-Olaszország ízvilágát eleveníti fel. Az alapanyagok kiválasztása és az ételek elkészítése kompromisszumok nélküli minőséget képvisel.
Porcellino Étterem
Ypsilon Café & Restaurant

Az Y, mint ... A Café, amely étterem és kávézó, gyakran válik könnyed szórakozóhellyé, hangulatában átmenetet képez egy letisztult bár, lounge között, és egyben a legkiválóbb találkozóhelyek egyike.
Ypsilon Café & Restaurant

Étteremek a Dunakanyarban
Forgó Vendéglő Asztalfoglalás

Dunabogdány a varázslatos Dunakanyarban található, Budapesttől 36 km-re, Visegrádtól alig 5 km-re délre. A Jakab család által 1988-ban alapított Forgó Étterem a sváb falu közepén, közvetlenül a homokos strand mellett fekszik, gyönyörű kilátással a Dunára.
Forgó Vendéglő


www.ohb.hu |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.