ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Vén Hajó Étterem

Város: Budapest
Cím: H-1052 Budapest, Pesti alsó rakpart (Kossuth hajó, a Lánchíd mellett)

Foglaljon helyet a Duna csodálatos panorámájában a Lánchíd lábánál horgonyt vert Vén Hajó étteremben. Jöjjön egyedül, hozza a barátait vagy érkezzen a családdal, nálunk biztosan jól érzi magát.

A Vénhajó élő képeslapként tárja Ön elé Budapest panorámáját. Ha pedig igazán le akarjuk nyűgözni, akkor az étlapot adjuk a kezébe. Házias ételek és a nemzetközi vizek ízei versenyeznek a kegyeiért.

A családi események, a céges rendezvények és a gasztronómiai bemutatók is helyet kapnak. Mindenkit invitálunk, hogy egy üveg finom bor mellett engedje le a vitrolát egy kicsit. Jó társaság, finom ételek és a dunai panoráma - kell ennél több?

A Vén Hajó Étterem várja a Lánchíd mellett egész évben.

Széchenyi Lánchídja mellett, Kossuth Múzeumhajónk méltó a Budai Várra néző csodálatos panorámára. Nyugodt méltósággal pihenő hajónk fedélzete kiválóan alkalmas akár céges, akár családi rendezvények, összejövetelek megtartására is.

A hajó fedélzetén három terem áll vendégeink rendelkezésére, 100, 40 illetve 30 fős befogadóképességgel. Legyen szó akár néhány fős baráti összejövetelről, akár százfős vállalati rendezvényről, a Kossuth Múzeumhajó tradicionális környezete, csodálatos panorámája lehetőséget kínál Önnek, hogy egy felejthetetlen estét töltsön a Dunán. Mindezek mellett figyelmébe ajánljuk egy másik termünket is, amit speciálisan bizalmas tárgyalások színteréül alakítottunk ki: e helyiségbe még a pincér is csak akkor lép be, ha csenget neki.
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.