ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Eszkort Pub

Város: Budapest
Cím: H-1137 Budapest, Jászai Mari tér 6.

Célunk egy laza, otthonos fészek kialakítása volt, egy igazi búfelejtő fiatal és fiatalos egyedeknek. Egy nívós, de nem elrugaszkodott kocsma a belvárosban, ahol ajtón - és tavasztól teraszon- kívül hagyhatjátok a gondokat. Mindenképpen bölcs ember mondta a következő alapigazságot: "Az ital nem old meg semmit". Azonban, a reflektálás jogán megjegyeznénk: "..de ha nem iszol, az sem!"

Az Eszkort Pubban Mindenkinek jut egy pofa sör, vagy egy kecses pohárnyi Polgár bor és persze jó hangulat, amit Ti magatok fogtok megteremteni Nálunk.

Hárman vágtunk neki a habos útnak, hogy elmerüljünk a sörcsapolás rejtelmeiben. Reméljük, a lazulás minden percében megfelelő díszkíséretnek fog bizonyulni mind a kialakított Pub, mind pedig a személyzet bájos mivolta.

A lenti kis játszószoba csocsóval és kanapéval van megtömve, a szintén pincében gubbasztó nagyszoba pedig elvonulni vágyók, vagy zártkörű rendezvények kiváló színtere. Nem zárkózunk el az elől sem, hogy félretoljátok a bútort, mint egy házibuliban és táncikáljatok odalent, ha úgy adódik. Hozzatok bármilyen jó zenét bátran, mi betesszük!

A fenti rész meccsnézős, pletykálós ücsörgéseknek lett kialakítva, ahol kikérheted a gőzölgő kávédat, netán habos kakaódat, és megnézheted az emailjeidet, merthogy WIFI is van ám!

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a dohányzást CSAK az alsó szinten engedjük, ezzel egy egész emeletnyi füstmentes légkört biztosítva az anti-nikotinistáknak.

Irányított foglalákozásaink:
-játékos-hétköznapok: társasokkal, szerepjátékokkal a kimozdulni vágyóknak
-kéthetente szombaton DJ-vel tarkított .házibuli. az alsó szinten

Az összes drága vendéget, aki fejébe vette, hogy márpedig az Eszkort Pub lesz a törzshelye, vagy csak úgy betérne, mert még nem tudja, hogy a mondat első része idővel úgyis igaz lesz rá. egyszóval mindenkit várunk sok szeretettel!

Gyertek el hozzánk, mert jobb az Eszkortban, mint otthon!
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.