ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Gerbeaud Cukrászda

Város: Budapest
Cím: H-1051 Budapest Vörösmarty tér 7-8.

A legendás Gerbeaud Budapest szívében, a Vörösmarty téren, méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb, tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái és kávéházai között.

A cukrászdát 1858-ban Kugler Henrik alapította, a következő tulajdonos, Gerbeaud Emil a századfordulóra már világhírűvé tette. 1998-ra nagy műgonddal és szeretettel újjáépítve, megifjodva, de a régi patinás atmoszférát árasztva várja a régimódi cukrászdák szerelmeseit. A hangulatot a gazdag stukkódíszítés, a pompás csillárok, a márványlapos asztalok, a falak nemes fa- és brokát borítása egymással remek harmóniában teremti meg, így a nagy hagyományú kávéház atmoszférája egyszerre elegáns és otthonos.

A Gerbeaud legnépszerűbb különlegességei a Dobos- , a Gerbeaud és az Eszterházy-torta, a Kugler mignon, vagy a Gerbeaud szelet mellett természetesen a könnyű, joghurtos- és gyümölcsös édességek is megtalálhatók a naponta mintegy százféle, süteménytől roskadozó, műemléki védettség alatt álló hűtővitrinek polcain. A szemnek is, szájnak is lenyűgöző kínálatot a bonbonsarok csak tovább fokozza: a kézműves bonbonok akár fadobozban, akár papír díszdobozban is kiváló ajándékok, amelyek mellé díszüveges házi lekvárokat és alkoholos gyümölcsöket ajánlunk. Nyáron a gazdag süteménykínálat kiegészül a Gerbeaud házi főzésű kézműves fagylaltjaival valamint a belőlük készített fagylaltkelyhekkel.

A Kávéház szalonjaiban egyszerre 330 vendég élvezheti a klasszikus cukrászdai hangulatot, kávé és sütemény mellett, újságot olvasva, társalogva, nézelődve, gondolatokba merülve. Melegebb időben a Gerbeaud teraszán további 300 vendég mulathatja az időt. Itt mindenki megfordul, aki Budapesten él, vagy idelátogat.

Szalonjainkban szívesen szolgáljuk fel csoportoknak (minimum 10 fő ) kávéházi menüinket vagy rendezünk állófogadást. Igény, lehetőség és megbeszélés szerint az egyes szalonokat vagy akár a teljes kávéházat kizárólagosan is rendelkezésre tudjuk bocsátani.
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.