ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Mátyás Pince Étterem

Város: Budapest
Cím: H-1056 Budapest, Március 15. tér 7.

107 éve a Vendégekért

A Mátyás királyról elnevezett söröző 1904-ben nyílt meg egy gyakorlott italmérő Baldauf (Borostyánkői) Mátyás vezetésével. A Mátyás Pincét befogadó épületet a Dreher sörgyár építette, amelynek földszintjére természetesen sörözőt is terveztek.

Célunk, hogy - miként a reneszánsz korban Magyarország - vezetésünkkel újjászülessen a Mátyás Pince és újra elfoglalja az őt megillető helyet a hazai vendéglátóhelyek élmezőnyében és az ínyencek kedvelt törzshelyévé váljon.

Konyhánk a magyar ízvilágot kívánja megjeleníteni tányérjainkon a kor és a vendégek elvárásinak megfelelő színvonalú alapanyagok és technológiák alkalmazásával, de a hagyományok tiszteletben tartásával. Egyedi szerkesztésű Étkönyvünkben, a kihagyhatatlan klasszikusok mellett megtalálhatóak rég elfeledett hazai alapanyagokból készült ételek, és a mai magyar konyha fantáziadús fogásai is. Italválasztékunkban sokszínű válogatás található kiváló magyar borokból, de mindenképp érdemes megkóstolni a több mint 300 éves múltra visszatekintő gyulai pálinkamanufaktúra különlegességeit is.

Minden este 19:00 órától éjfélig cigányzenekar szórakoztatja az ide látogatókat. Szombat és Vasárnap ebédidőben is hallható élő cigányzene - 12:00-tól 15:00-ig - 3 tagú zenekar muzsikál a kedves vendégeknek. Természetesen ezekben az időpontokban a zenei műsor ingyenes.

Szórakoztató programjainkat Operett műsorral bővítettük, melyet minden pénteken 20:30 órai kezdettel tekinthetnek meg éttermünk vendégei. A magyar operett Hungaricum. A világ minden idők legismertebb magyarjainak listáján Puskás Ferenc mögött a második helyen Kálmán Imre,a zseniális operettszerző áll. Az Ő és más nagynevű, méltán világhírű operett komponisták dalai csendülnek fel péntek esténként a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház művészeinek tolmácsolásában.

Folklór táncműsorunkat minden szerdán és csütörtökön este 20:00 órától 20:40-ig tekinthetik meg az ide látogatók.

Itt foglalhat szobát a City Hotel Mátyás szállodába.
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.