ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Trattoria Pomo D'Oro

Város: Budapest
Cím: H-1051 Budapest, Arany János u. 9.

Egy csepp Olaszország!

Ha röviden és tömören kellene fogalmaznom, csak annyit írnék éttermünkről, a Trattoria Pomo d'oro-ról hogy egy házias, barátságos vendéglő, olyan hely, ahol jókat lehet enni, inni, mulatozni, mindenfajta kötöttség nélkül. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a színvonal és a minőség háttérbe szorul, mi pont a két dolog ötvözését tartjuk követendőnek, és a kellemetlen, feszélyező etikett szabályokat egy kicsit a vendég igényeihez igazítjuk, hogy mindenki jól érezze magát!

A kitűnő fogásokról Sergio konyhafőnökünk és a jól kiforrott szakács csapatunk gondoskodik, akik nem csak a házi tésztákat, de a friss halételeket, különleges húsételeket is mesterien készítik. Az ő közreműködésükkel sikerült megszerezni az Olasz Szakács Szövetség védnöki tábláját és az Olasz Konyhaművészeti Akadémia ajánlását.

Széles borválasztékunk (közel 200 féle) mind Olaszországot, mind a magyar hont körülöleli, és a nagynevű pincészetek mellett olyan új ígéretes tételek is kóstolhatóak, melyek mindenki szívét megdobogtatják, hiszen nálunk az étkezés elképzelhetetlen bor nélkül.

De ha valaki különleges Grappát vagy Pálinkát szeretne kóstolni, vagy egy rég elfeledett tradicionális olasz likőrt, ne legyen rest és térjen be hozzánk, bárpultunkban mindig vannak különleges italok.

Esténként az étterem hangulatát az olasz Trattoriákra és utcákra jellemző kellemes pezsgés hatja át, mely mindenki kedvét derűssé varázsolja, így aztán aki betér hozzánk, az mosolygósan és jóllakottan távozik.

Szeretnénk, ha a vendéglátás Budapesten ismét vendéglátássá válna, és az emberek az étkezést nem egy időrabló dolognak, hanem egy csodálatos és meghitt eseménynek titulálnák, ahogy ez Olaszországban is megvalósult. A terített asztal, a jó ételek és remek borok hoznak minket össze szeretteinkel, és adnak feltöltődést a rohanó világ folytatásához.

Csöppenjenek bele egy olasz étterem rabul ejtő gasztronómiájába, és érezzék át, mit jelent nálunk vendégnek lenni. Várjuk önöket sok szeretettel!

Grazie e arrivederci
Jáhner Attila, Annoni Gianni, Annoni Gergő
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.