ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Café Cathedral

Város: Budapest
Cím: H-1051 Budapest, Szent István tér 3.

Kávézó és Étterem

Sok szeretettel várjuk Vendégeinket hangulatos környezetben a Bazilikánál, reggelivel, finom krémes olasz kávéval, süteménnyel, szendviccsel. Internet elérhetőség biztosítva wifi-vel. Naponta változó kétfogásos ebéd (hétfőtől-péntekig) 12-15 óráig. Pápics Roland séf, a csúcsgasztronómia megszállottja, szezononként megújuló étlapunkról könnyed, franciás konyhát kínál.

Fagylaltozó

A fagylalt csak természetes alapanyagokból készül, mesterséges adalékok és tartósítószerek nélkül. A receptek 30 éve változatlanok, természetesen Olaszországból. Az ott szerzett tudás és tapasztalatok segítségével kreálunk új ízeket, pl.: sütőtök, rebarbara, vilmoskörte, bodza, gyömbér...

Az alapanyagokat gondosan válogatva szerezzük be, hogy mindenből a legjobb minőséget használjuk. A tejpor Írországból, a kakaó Hollandiából, a csokoládé Costa Ricából érkezik... A gyümölcsízek friss hazai gyümölcsből készülnek.

Nálunk nincs gombócos tölcsér! Mi egy kis lapát segítségével rózsákat formálunk. Az esztétikai élményen túl, ezzel a technikával a fagylalt minőségét is óvjuk!

Engedjen a csábításnak!

Szökrön Niki, fagylaltmester
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.