ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Vogue - Étterem a vízen

Város: Budapest
Cím: H-1137 Budapest, Újpesti alsórakpart 1.

12 évvel ezelőttig a teknő kavicsszállításra szolgált. A teknő remekül illeszkedett a hajó-étterem tervébe - így alapja lett egy történetnek, egy hajónak, amely egyesíti a folyami-vízi életet a vendéglátással.

Ma már a hajó három egységből áll:

A teraszrész három teraszból áll - ebből kettő teljes mértékben beüvegezett, a harmadik részlegesen. Az első teraszon pult és színpad is van és különösen a nyitott ablakok mellett érezhető a víz közelsége. A második terasz galéria formájú, látni lehet a színpadot róla. A harmadik terasz a legatraktívabb, a Budai Vár panorámája élvezhető innen, főleg este amikor kivilágítják Budapest nevezetességeit.

A központi létesítmény alapterülete 114 m2, két - széles lépcsővel összekötött - szintből áll: az alsó szinten található a főpult és a konyha, a teremben van a DJ-pult és a tánctér. Szükség esetén asztalok is elhelyezhetőek a teremben. A felső szinten éttermi rész várja a vendégeket.

A hajóorri részen kétszintes létesítmény épült. Az alsó szinten van a bejárati ajtó és a folyosó, amelyen továbbhaladva a vendégek a ruhatárat majd a központi létesítményt találják, ahol választhatnak a fent említett öt terem közül. Az alsó szinten találhatóak továbbá, a ruhatár mellett a női és férfi mosdók, a mozgáskorlátozottak részére kialakított mosdó, a kiszolgáló raktár, a mosó- és szárító konyha, a fűtőtér és az emeletre vezető lépcsőház. Az emeleten két - terasszal és fürdőszobával ellátott - apartman található. Az apartmanokban négy fekhely van, a fürdőszobákban jacuzi szolgálja a vendégek kényelmét.

A Margitsziget, illetve az Árpád híd látványa a vízi élet feledhetetlen élményét gazdagítja.

A hajóteknőben vannak a raktárak.

Műszaki adatok:

 • a hajó hosszúsága: 50 m
 • . a hajó szélessége: 7 m
 • . a platform szélesssége: 9,7 m
 • . a vízszínttől mért magasság: 8,5 m

  Klasszikus éttermeként a következőket kínáljuk:

 • eredeti grill: tengeri hal, marha-, csirke- és sertéshús-specialitások hagyományos faszén-parázson sütve;
 • olasz specialitások: pizza, lasagne, spagetti, az olasz és mediterrán ízvilág jellegzetes ételei;
 • a magyar konyha remekei.

  Mindemellett előételek, levesek, saláták, desszertek (sütemények, fagylaltkelyhek) gazdagítják kínálatunkat, kiegészítve a híres magyar minőségi borokkal.

  Party-hajóként a Vogue a következőket kínálja:

  Éttermünkben - amellett, hogy klasszikus étteremként mediterrán és olasz ízvilággal, magyar specialításokkal várjuk kedves vendégeinket - lehetőség van:

 • party-k,
 • fogadások,
 • családi ünnepségek,
 • céges rendezvények színvonalas lebonyolítására,
 • különféle programok (divatbemutató, koncert stb.) szervezésére.

  Figyelembe véve az építmény méreteit és hogy a terek elválaszthatóak, az ajánlatokat sokféleképpen áll módunkban összeállítani. Amennyiben valaki a hajónak csak egy részét kívánja igénybe venni és a fennmaradó részben fogadhatunk más vendégeket, terembérleti díjat nem számítunk fel. Az étterem csúcsminőségű hangtechnikával van felszerelve. Amennyiben egész estén át tartó rendezvényről van szó, a tánctér igénybevételével és svédasztalos vacsorával éttermünk befogadóképessége maximum 500 fő.

  A Vogue hajó-étterem a Margit-híd és az Árpád-híd között található a Szent István Parknál, a pesti oldalon. Az alsó rakparton szinte korlátlan, ingyenes parkolási lehetőség.
  www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

  E-mail:
  Tel.: 06 1 900 9074
  Fax: 06 1 900 9079

  Minden jog fenntartva.