ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Symbol Budapest

Város: Budapest
Cím: H-1036 Budapest, Bécsi út 56.

Budapest új csodája a SYMBOL

Óbuda szívében, közel a Margitszigethez várja vendégeit a SYMBOL Budapest. A patinás városrész több mint 220 éves épülete 7 év alatt, 80 művész közreműködésével a modernkor minden szépségével kiegészülve született újjá és kínál egyedülálló élményt. Különleges miliő, lenyűgöző építészeti megoldások, kitűnő konyha és fantasztikus kiszolgálás fogadja a látogatót.

A SYMBOL hét különböző egysége térben és stílusban is elkülönül, mégis egységes egészet alkotva szeretné megajándékozni a "Ház" vendégeit.

SYMBOL GARDEN: Legyen tél vagy nyár, nappal vagy éjszaka, a komplexum közepén található udvar hangulata mindenkit rabul ejt. A hosszan elterülő, sejtelmes kék színben pompázó Bombay bár, a teraszok világa, a tetőszerkezetbe integrált hatalmas látványventillátorok, az élőkertek, és az üvegkorong alatt megbúvó eredeti kerti kút rabul ejt, de az igazi meglepetés a kút belsejében rejtőzik...

PUSKÁS "PANCHO" SPORT PUB- ahol a legenda újjáéled. A világ egyik legjobb labdarúgója és legismertebb magyarja nevéhez méltó igényességgel került kialakításra a Sport Pub. A padlót eredeti marhabőr burkolat fedi, míg a falakon a "legendás tízes" relikviái és fényképei, az étlapon kedvenc ételei közül válogathatunk. 15 plazma tv-n keresztül kísérhetjük figyelemmel a világ vezető sporteseményeit, gyakran híres magyar sportolok társaságában.

ITALIAN FUSION RESTAURANT: A fatüzeléses kemencék, a látványkonyha, a sajátos enteriőr valamint az olaszos alapokra épülő azzal harmonizáló Paolo Petris nevével fémjelzett fúziós konyha igazi mediterrán hangulatot varázsolnak.

CAFE&LOUNGE: A modern kialakítású, mégis barátságos hangulatú helység, széles kávéválasztékkal és finom süteményekkel csalogat.

220 ÉVES PINCÉTTEREM:: Az épület alatt húzódó 1783-ban épült borospincében kialakított étteremben, eredeti "Búbos" kemencében sült, magyar, sváb és zsidó ételspecialitásokat szolgálnak fel, hozzá 220 fajta magyar bor közül válogatva egy valódi időutazás részesei lehetünk. Bor és pálinkakóstolási lehetőség a pince kínálatából.

GALÉRIA ÉS RENDEZVÉNYTEREM: Kortárs magyar művészek festményei várják a kultúra szerelmeseit.

LIVE MUSIC CLUB: A színvonalas esti szórakozás kedvelőinek kínál alternatívát a kétszintes, galériás Live Music Club, amely a magyar főváros éjszakai életének legújabb gyöngyszeme.
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.