ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Király Étterem

Város: Budapest
Cím: H-1014 Budapest, Táncsics Mihály u. 25.

A Király Étterem a város egyik legszebb, kultúrtörténetileg is kiemelkedő fontosságú helyén, a Várnegyedben, a Bécsi kapu közvetlen szomszédságában található.
Ételeink a tradícionális magyar konyha sajátosságait megőrizve a legújabb nemzetközi irányvonalakat követve készülnek. Fazekas Tamás konyhafőnök szívügyének tekinti az igényes gasztronómiát. Megkülönböztetett figyelmet fordít a minőségi termékek és nyersanyagok kiválasztására és felhasználására.A remek fogások kifogástalan felszolgálásáról a szakma és vendégeink iránt elkötelezett személyzet gondoskodik.
Az étterem a kulináris élvezeteken túl egyedülálló zenei és szórakoztató programot is kínál vendégeinek, melyről Puka Károly a világhírű Rajkó zenekar egykori vezető prímása és zenekara gondoskodik. Puka Károly, az 1984-es Cigányprímás verseny győztese, a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjének tulajdonosa. Yehudi Menuhin személyesen hívta meg svájci koncertjére.
A zenekar a méltán népszerű magyar cigányzenén kívül világhírű melódiák és örökzöld slágerek virtuóz előadásával kápráztatja el hallgatóit.
A Király Étterem teljes csapata gondoskodik arról, hogy vendégei felejthetetlen étkezési élményben részesüljenek, melyet a felhasznált minőségi alapanyagok, a kifogástalan kiszolgálás és a személyre szóló vendéglátás biztosít.
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.