ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK, VENDÉGLÁTÓHELYEK BUDAPESTEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Forgó Vendéglő

Város:
Cím: H-2023 Dunabogdány, Strand u. 2.

Nagy és jóízű!

"Csak annyit szeretnék mondani, hogy sajnálom, hogy csak most voltam Önöknél először, de annyit még, hogy ha megint arra járok, a Forgó Étterem nem fog kimaradni. A pontyhalászlé ugyanúgy, mint a többi étel, amit rendeltünk, igen finom volt. Köszönöm a jó vendéglátást!" B. László

Dunabogdány a varázslatos Dunakanyarban található, Budapesttől 36 km-re, Visegrádtól alig 5 km-re délre. A Jakab család által 1988-ban alapított Forgó Étterem a sváb falu közepén, közvetlenül a homokos strand mellett fekszik, gyönyörű kilátással a Dunára. A 160 fős étterem nyáron 160 férőhelyes terasszal egészül ki. A különterem 70 vendég fogadására alkalmas.

Az étlap felöleli a magyar és a sváb konyha jellegzetes ételeit; köztük több hal- és vadételt kínálunk. Fogásaink nemcsak híresen jóízűek, hanem valóban bőségesek is, az ételek mellé pedig hazánk szinte minden borvidékéről ajánlunk minőségi borokat. Tavasztól őszig grillterasz várja a vendégeket.

"Köszönjük szépen a vendéglátást és a finom ételeket. Amit mindenkinek javasolnék az étlapról: ököruszályleves, borjúszelet "Kedvessy"-módra, de régi tapasztalatunk, hogy a Forgóban minden finom. Hamarosan újra megyünk!" M. Attila

Csoportok számára kínáljuk: menü vagy svédasztal, lepénysütés, kemencés ételek készítése, bográcsozás, pincelátogatás borkóstolóval, grill, sváb harmonikás. Éttermünk és különtermünk kiváló helyszíne esküvők, bankettek, céges rendezvények, családi összejövetelek lebonyolításának. Vállaljuk a rendezvények étkeztetését külső helyszínen is.

Extra: egy rövid dunai hajóút - pl. Visegrád - Dunabogdány útvonalon - változatosabbá és élménydúsabbá tehet egy pusztán autóbuszosnak induló dunakanyari kirándulást. Éttermünkbe szóló csoportos menümegrendeléssel együtt kedvezményes árú hajóút foglalható.

"Köszönjük a rengeteg segítséget, amit az esküvőnk szervezése alatt kaptunk tőletek, és a fantasztikus lebonyolítást, a hihetetlenül jó konyhát és a rendkívüli odafigyelést. Alig várjuk, hogy abból a fantasztikus töltött káposztából újra ehessünk...!" Krisztián és Gabi

Ön iszik, mi vezetünk! Ön se maradjon ki a társasági jókedvből, egyen-igyon kedvére! A sofőr ezúttal nem Ön lesz, mert a transzfert mi biztosítjuk: 2-7-fős minibuszunk ingyenesen szállítja Önöket a Forgó Vendéglőbe és vissza, 15 km-es körzeten belül (Visegrád, Tahi, Leányfalu).

Ígérjük, hogy Önről is nagyszerűen gondoskodunk! 30 éves tapasztalatunk a garancia!
Látogasson el hozzánk és egyen egy NAGYOT és JÓÍZŰT!

Nyitva tartás: hétköznap 11:30-tól 22:00-ig, pénteken és szombaton 11:30-tól 24:00-ig.
www.ohb.hu | Budapesti étteremek |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.