TURISTAINFORMÁCIÓK MAGYARORSZÁG - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Mikor érdemes jönni


Alapadatok
Magyaroszág térképe
Terület és lakosság
Mikor érdemes jönni
Vészhívószámok
Kockázatok
Vásárlás
Elektromos áram
Tömegközlekedés
Nyitva tartás
Telefon
Nagykövetségek listája

Szállodafoglalás
Magyar városok
Programok
Reptéri transzfer
Városnézés
Éttermek
A tél meglehetősen enyhe, néha 0 fok alatti hőmérséklettel. A turistalátványosságok egy része azonban ilyenkor zárva van. Természetesen a szilveszteri időszak kivétel. Utcabálokon, koncerteken és házibulikon ünneplik a magyarok a szilvesztert.

Nagyon szép Magyarországon a tavasz. A március kissé szeles lehet, de áprilisban általában már számottevő napsütés van. Ekkor rendezik a Budapesti Tavaszi Fesztivált, amely egy kéthetes kulturális és zenei esemény.

A nyár hosszú és meleg, ilyenkor jön a legtöbb turista Magyarországra. Budapest látványosságai mellett a legtöbb turista a vidék meglátogatására is szakít időt: olyan történelmi városok várják a turistákat mint Eger vagy Sopron, valamint bepillantást lehet nyerni a puszta világába is.

Ősszel is van mit csinálni Budapesten, kiváló időszak ez a kirándulásokra a környező hegyekben, erdőkben. A múzeumok a nyári hőség elmúltával is nyitva vannak, hosszabb sétákat lehet tenni a belvárosban. November után általában szelesre fordul az idő, viszont ekkor már közelednek a karácsonyi ünnepek.


www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.