Garden 39 Vendégház – Szeged
Garden 39 Vendégház 3 csillagos hotel
Szivárvány utca 39.
6725 Szeged

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Szeged belvárosától 5 percnyi sétaútra, barátságos, csendes szálláshelyként, üzemelünk. Az apartmanok mérete 40 négyzetméter. Egy- egy apartmanban maximálisan 4-5 főt tudunk elhelyezni, ez egy családnak ideális. Természetesen 1-2-3 főt is szívesen látunk. Vezetékes internettel, de WI-_Fi-vel is rendelkezünk.-Az egyetem Oktatási Központjától ( TIK ) 3 percnyi sétára - a Klinikáktól 5 percnyire található az Antikapartman szálláshely - ahol hangulatos környezetben kapcsolódhat ki a Napfény városában. Az Apartman nagy, zárt udvari parkolóval rendelkezik, itt mindenki biztonságban tudhatja autóját, amely mindenkinek nyugalmat jelent.
Szeretettel várunk üzletembereket, munkásokat, oktatókat éppúgy, mint Szegedre látogató turistákat, diákokat, akik néhány kellemes napot szeretnének eltölteni Magyarország egyik legszebb városában.

Apartmanunk egy nyugodt, csendes utcában található, ahonnan a város központi intézményei, a Szegedi Tudományegyetem oktatási épületei, a szegedi Klinikák könyvtárak, de akár a Tisza-part vagy a Szabadtéri Játékok helyszíne, a Dóm tér, néhány perces sétával elérhető. Az apartmanok tágasak( 40 négyzetméter), az ablakokon redőny. Az Apartman a gyermekes családoknak nagy mozgásteret biztosít.

Gépjárművét az udvari, zárt parkolónkban mindig biztonságban tudhatja.
Kikapcsolódás:
• kert
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.
• Az Internet kapcsolat ingyenesen használható.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel saját parkolója ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére.
Kerekesszék:
• A hotel kerekesszékkel járható.