Ring Avenue Apartments – Budapest
Ring Avenue Apartments
József körút 47
1085 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Kiadó turista apartmanok Budapesten, a Transzplantációs Klinikánál, közel a Magyar Nemzeti Múzeum, Iparművészeti Múzeum, Pázmány Péter, SOTE, az Andrássy, a Református Egyetem, a Magyar Rádióhoz.

Lakásaink a Józsefváros Palota Negyedében találhatók, egy városképi védelem alatt álló, 1898-ban épült eklektikus palotában, a József körút 47 sz. alatt, a Krúdy Gyula utca sarkán. Lakásaink az épület földszintjén, I. és III.-ik emeletén vannak, udvari, keleti fekvésűek; világos csendes lakások, melyeket a tulajdonos 2008-ban újított fel!

Nagyon jó közlekedés, 4 és 6 villamos a ház előtt (HARMINCKETTESEK TERE megálló) a piros és a kék metró 5-10 percre van ( CORVIN SÉTÁNY, Kálvin tér illetve, Blaha Lujza tér), a 109 busz és a 83 troli a József kőrút-Baross utca sarkán található. Könnyen elérhető minden fontos látványosság: Az Iparművészeti Múzeum, A Magyar Nemzeti Múzeum, a Duna, Gellért Fürdő, Váci utca Nagy Csarnok, hajó állomás, tömegközlekedéssel könnyen elérhetők a: Hősök tere, a Széchenyi Fürdő, a Parlament, Szent István Bazilika, stb. Kiváló szórakozási lehetőségek, közel a Szabó Ervin Könyvtár, a Ráday, Váci, utca, a Krúdy Gyula utca 2009-től sétáló utca lett.

Egy háromemeletes liftes házban, a sarkon egy nagy ABC, patika, bankok, éjjel-nappali ABC, egyéb üzlet, éjjeli busz alig 100 m.-re, templom, kórház, fogászati klinikák, olcsó vendéglők alig 5 percre találhatók. Csendes, biztonságos környék, térfigyelő kamerákkal.

A körút másik oldalán a Víg utcától kezdődően a parkolás ingyenes, ugyanitt található két őrzött parkoló is.


Reptéri transzfer - Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Foglaljon szállása mellé kedvezményes reptéri vagy pályaudvari transzfert!

Városnézés és szabadidős programok Budapesten
Szolgáltatások:
• lift
Étkezés:
• A szálláshelyen reggeli nem kérhető.
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az összes szobában.
• Az Internet kapcsolat ingyenesen használható.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel fizető parkoló övezetben helyezkedik el.
• A hotel nem rendelkezik saját parkolóval.
• A hotel közelében nyilvános parkolóház vehető igénybe térítés ellenében.
Kerekesszék:
• A hotel kerekesszékkel nem járható.
Gyermekek:
• 8 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában, ha nincs szükség pótágyra.
Háziállatok:
• Háziállatok ingyenesen bevihetők.