TURISTAPROGRAMOK ÉS LÁTNIVALÓK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Szabadidő és látnivalók

Programok, érdekes látnivalók és turisztikai szolgáltatók Magyarországon


Kulturális programok | Szórakozás | Kaszinó | Divat


Kulturális programok
Csipkeház - Csipkemúzeum

A Csipkemúzeumban megtekinthető a halasi csipke 106 éves történetét bemutató állandó kiállítás és előzetes bejelentéssel csipkevarrási bemutató is.
Csipkeház - Csipkemúzeum

Szórakozás
Téli-nyári Bobpálya, Visegrád

Visegrádon a Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. Létesítményünk 1991 óta üzemel, 2002 óta két pályával várjuk a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat.
Téli-nyári Bobpálya, Visegrád
Nyári Bobpálya, Sopron

Felejthetetlen élmény bobon siklani hegyről völgybe, egyedül vagy ketten 750 m-en keresztül, kanyargó pályában. Kedve szerint ad "gázt" vagy fékez, ahogy Önnek kellemes a lesiklás.
Nyári Bobpálya, Sopron

Kaszinó
Monte City Budapest

Monte City Budapest, Magyarország legnagyobb szerencsejáték szervező, és Európa legnagyobb elektronikus pókerterme szeretettel várja Önt!
Monte City Budapest
Big Ben Club Győr

Győr legújabb szórakoztató komplexuma szeretettel várja Önt! Győr belvárosának legfrekventáltabb pontján, a sétálóutca szívében várja az érdeklődőket, a régió egyedülálló vendéglátó egysége és szórakoztató komplexuma.
Big Ben Club Győr

Divat
Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán divattervező 12 éve van jelen a hazai divatpiacon, mint érdekes, egyedi, színes, változatos férfi- és női kollekciókkal folyamatosan előrukkoló designer. Fő célcsoportja a fiatalok, akik különbözni szeretnének, akik mindig az újat keresik, merészek, bátrak, és a jövőbe látnak.
Herczeg Zoltán


www.ohb.hu |

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.