TURISTAPROGRAMOK ÉS LÁTNIVALÓK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Big Ben Club Győr

Város: Győr
Cím: H-9021, Baross Gábor u. 24.
Tel.: +36 96 518 715; +36 96 518 716


Győr legújabb szórakoztató komplexuma szeretettel várja Önt! Győr belvárosának legfrekventáltabb pontján, a sétálóutca szívében várja az érdeklődőket, a régió egyedülálló vendéglátó egysége és szórakoztató komplexuma. A városközpont igazi ékszerdobozaként, az impozáns látványt nyújtó épületben széleskörű kínálati paletta áll vendégeink rendelkezésére, legyen szó üzleti tárgyalásról, konferenciáról, vagy akár családi összejövetelekről, bálokról, protokoll rendezvényekről, a Big Ben Clubban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szolgáltatást.

Big Ben Szerencseklub: A régióban egyedülálló módon, a régi idők hangulatát idéző, elegáns szerencseklubbal várjuk kedves vendégeinket, ahol mindenki átélheti a játék izgalmát, és betekintést nyerhet a régi korok fényűző életébe, ahol a kaszinó intézménye jelentette a kulturális érintkezés legfőbb helyszínét. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük, a szórakozásnak eme formáját. Mindezt a legmagasabb színvonalon, gyönyörű díszletek közt és első osztályú kiszolgálással párosulva tesszük. A játéktérben a varázslatos környezet a 21. század technikájával párosul. A legmodernebb játékgépek, a legújabb programokkal várják a vállalkozó kedvű vendégeket. Szeretné kipróbálni, hogyan forog Fortuna kereke? 8 fős rulett asztaloknál akár egyénileg, akár kisebb társaságban is próbára teheti szerencséjét. Baráti összejövetelek vagy akár csapatépítő tréningek szerves része lehet a közös játék, hisz az izgalommal nő a kreativitás, és garantált a jó hangulat!

Látogatás: Minden 18. életévét betöltött Hölgyet/Urat sok szeretettel várunk. A belépés ingyenes. Nem járt még kaszinóban? Szakképzett személyzetünk nem hagyja magára Önt! Hostesseink mindenben készségesen állnak Vendégeink rendelkezésére, így könnyen érthetővé válik az eddig esetleg még ismeretlen játék is.

Étterem: Éttermünk befogadóképessége 150 fő, melynek kialakítását a megrendelői igényeknek megfelelően alakítjuk, így kisebb társaságok elszeparált elhelyezését is meg tudjuk oldani 2-től akár 30 főig. Kitelepülést 300 főig vállalunk. Kávészünet, büféebéd vagy állófogadás? Üzleti tárgyalásait, céges prezentációit kísérje finom falatokkal! Éttermünk minden kívánságot teljesít, hogy Ön csak a munkájára koncentrálhasson. A Big Ben Club központi fekvésével, elegáns belsőépítészeti megoldásaival, modern technikai felszereltségével, felkészült személyzetével és első osztályú kiszolgálásával biztos garanciát jelent a sikerre. Egyedülálló plazmarendszer, WIFI, rendezvénytechnika és professzionális hangosítás áll partnereink rendelkezésére.

Különterem: Elegáns berendezésű különtermünk kiváló helyszínéül szolgálhat zártkörű vacsorák, magánrendezvények, üzleti megbeszélések, prezentációk magas színvonalú kiszolgálására. A terem felszereltsége a legmodernebb technológiákat tartalmazza, internetes kapcsolattal, plazma televízióval és különleges audio- vizuális rendszerrel. Mind a technikai, mind az egyéb szolgáltatások az Ön igényeinek legteljesebb kielégítését célozzák.

Borszalon: Az étterem egyik kuriózumaként borszalon várja kedves Vendégeinket, ahol magyar és külföldi borok, pálinkák közül válogathatnak az érdeklődők. Autentikus hangulat, és kényelmes fotelek fogadják a kóstolni vágyókat, hogy az italok a legteljesebb élvezetet nyújthassák.

Klubtagság: A klubtagság bárki számára elérhető, aki erre vonatkozó igényét személyzetünknél jelzi. Egy egyszerű adategyeztetéssel ön is Big Ben Club tagja lehet, és rendezvényeinkről, akcióinkról első körben értesülhet. VIP kártyát azon kiemelt vendégeink kapják, akik látogatásaik gyakoriságával, és játékuk / fogyasztásuk intenzitásával a Vezetőség döntése alapján jogosultak erre. VIP vendégeink látogatásaik során %-os kedvezményekben és kiemelt figyelemben részesülnek.

A Big Ben Club széles körű szolgáltatásai a siker zálogát nyújtják Önnek, hogy élmény legyen a Nálunk eltöltött idő, s garantált az elégedettség! A Big Ben Clubban 0-24 órás recepció és vezeték nélküli internet hozzáférés áll vendégeink rendelkezésére. Foglalásaikat, kéréseiket személyzetünk készséhggel intézi, a nap bármely órájában.

Nyitva tartás:
Szerencseklub: 0-24 h
Étterem:
Vasárnap - Csütörtök: 10:00-23:00
Péntek - Szombat: 11:00-24:00


www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.