UTAZÁSI INFORMÁCIÓK GYŐR - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Győr

Győri turistainformációk, képek, szállodák


Győr félúton helyezkedik el Budapest és Bécs között. A kelta eredetű várost egykor a rómaiak lakták (akkori neve Arrabona volt). Az idelátogató turisták egy nagy történelmi múlttal rendelkező, pezsgő életű egyetemi várost fedezhetnek fel győri tartózkodásuk során.

A város központja a Káptalan-domb. Itt található a püspökség székhelye, a Püspökvár, mellyel szemben a püspöki székesegyház, a Bazilika helyezkedik el. A barokk belvárosban számos barokk műemléket csodálhat meg az idelátogató és itt található Magyarország legszebb barokk tere is, a Bécsi kapu tér.

Kevesen tudják, hogy Győr egy különleges gyógyvízzel rendelkezik (hasonlóan jóminőségű, mint a híres hévízi gyógyvíz). Ezt hasznosítja a 2004-ben megnyílt Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő, amely különféle szolgáltatásainak köszönhetően nagy népszerűségnek örvend a turisták körében. Aki másfajta kikapcsolódásra vágyik, menjen el a Győri Nemzeti Színházba és nézze meg a világhírű Győri Balett előadását, vagy látogasson el a Xantus János állatkertbe.
Szállodák:

Hotel Rába

Kategória: * * *
A Hotel Rába Győr történelmi belvárosában, a sétálóutca elején található, az M1-es autópályáról könnyen megközelíthető. A szálloda 100 évvel ezelőtt, 1904-ben nyitotta meg kapuit, az építtető után akkor még Meixner-Royal Szálloda néven.
Hotel Rába
Hotel Fonte

Kategória: * * *
Szállodánk Győr történelmi belvárosában található, pár percre a sétálóutcától, a Nemzeti Színház mellett. Házunkban 29 db szoba található, melyekben telefon, ISDN vonal és díjtalan wifi használat, saját fürdőszoba, színes televízió, minibár és szobaszéf áll vendégeink rendelkezésére, illetve légkondicionálóval felszerelt szobáink is vannak.
Hotel Fonte
Hotel Isabell

Kategória: * * * *
A négycsillagos Hotel Isabell**** Győr szívében, a belvárostól 5 percre, a Rába Quelle Termálfürdő mellett fekszik. 12 egyedileg, igényesen berendezett szobával egész évben várjuk a családias, nyugodt, tiszta környezetet előnyben részesítő vendégeinket.
Hotel Isabell
Hotel Kálvária

Kategória: * * * *
A barokk belvároshoz közel található Győr első Magyar Turizmus Minőségi Díjjal rendelkező szállodája, a Hotel Kálvária. Szállodánk különlegessége, hogy két épületrészen 38 szobával, három- és négycsillagos kategóriában kínál szálláslehetőséget és további színvonalas szolgáltatásokat.
Hotel Kálvária
Hotel Famulus

Kategória: * * * *
A szálloda Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A Hotel Famulus a város egyik legnagyobb, egész évben üzemelő, komplex szolgáltatásokat nyújtó szállodája.
Hotel Famulus
Hotel Klastrom

Kategória: * * *
A Klastrom Szálloda Győr történelmi belvárosában, a Virágpiac tőszomszédságában, közvetlenül a sétálóutca mellett, a Rába-parton található. A szálloda 1 km-es körzetében található a vasútállomás és az autóbusz pályaudvar is.
Hotel Klastrom
Hotel Arany Szarvas

Kategória: * * *
Az "Arany Szarvas" Fogadó Győr történelmi városközpontjában, a Rába folyó partján, a festői Püspökváral szemben, a vadregényes Radó- szigeten helyezkedik el.
Hotel Arany Szarvas
Ibis Győr

Kategória: * * *
A teljesen új szálloda a belváros közvetlen szomszédságában, a Kereskedelmi és Iparkamara épületéhez kapcsolódik,a város minden pontjáról könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel.
Ibis Győr
Szenti Panzió

Kategória: * * *
A háromcsillagos Szenti Panzió a 81-es balatoni, fehérvári főútvonalon kertvárosi övezetben található. A panzió 35 fő fogadására alkalmas, reggeliző helyiséggel, zárt parkolóval, szaunával, a szobákban fürdő, TV, hűtőszekrény szolgálja a vendégek kényelmét.
Szenti Panziówww.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.