TURISTAPROGRAMOK ÉS LÁTNIVALÓK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Monte City Budapest

Város: Budapest
Cím: H-1051 Budapest, Dorottya u. 2-4.
Tel.: +36 1 877 7777


Monte City Budapest, Magyarország legnagyobb szerencsejáték szervező, és Európa legnagyobb elektronikus pókerterme szeretettel várja Önt!

Küldetés: Budapest ékkövének tartják a helyet, mely fontos szerepet vállal abban, hogy megváltoztassa a kaszinó szakma a megítélését, és az eddig megszokott helyett új megvilágításba helyezze a szerencsejátékok világát. Elsődleges szempont a vendégek maximális elégedettségére való törekvés. A személyzet, és a vezetőség folyamatosan azon dolgozik, hogy a létező legigényesebb és legmagasabb színvonalú szórakozást nyújtsa mindenkinek, aki ki akar szakadni a hétköznapok szürkeségéből.

Nyitva tartás: A nap 24 órájában szeretettel várjuk. A Dorottya utcai és a Vigadó utcai bejáratok nyitva állnak, recepciósaink készséggel fogadják hívását bármely napszakban.

Belépő: A belépés mindenki számára ingyenes. Zártkörű rendezvényeinkre azonban csak VIP vendégeink kapnak meghívást.

Látogatók: Minden 18. életévét betöltött urat/hölgyet szeretettel várunk az ország, vagy a világ bármely részéről.

Öltözködési tanácsok: A Monte City Budapestben nincs szigorú öltözködési szabály, de a sportos öltözék, és edzőcipő nem ajánlott. Rendezvényeink alkalmával meghívott vendégeinket elegáns öltözetben várjuk.

Viselkedési Tanácsok: Ha először jár nálunk, idegeskedésre semmi ok: a személyzet minden tagja örömmel magyarázza el Önnek a ház szabályait, illetve a játékok menetét. Az udvariasság alapvető formáira súlyt kell helyezni, de a cél az, hogy kikapcsolódjon, és felhőtlenül szórakozzon. A Monte City Budapest 250 játékgépe között biztosan talál olyat, ami elnyeri a tetszését.

VIP Kártya: Monte City Budapest VIP kártyákat azon kiemelt vendégeink kapják, akik látogatásaik gyakoriságával és a játék intenzitásával a Vezetőség döntése alapján jogosulnak erre. Négy fokozat létezik: gyémánt, arany, ezüst és fehér. A kártyák érvényessége 6 hónap. VIP vendégeink a legexluzívabb szolgáltatásokban, és látogatásaik alkalmával kiemelt figyelemben részesülnek.

Rendezvények: 200 fős Boom&Brass éttermünkben, és 2000 m2-es szórakoztató központunkban különböző létszámú és stílusú rendezvények bonyolíthatók le. Ideális helyszínt kínálunk sajtótájékoztatók, konferenciák, esküvők, üzleti megbeszélések, vállalati összejövetelek számára egyaránt.


www.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.