Mosoly Apartman – Szeged
Mosoly Apartman
Szentháromság u. 38.
6722 Szeged

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Mosoly Apartman, Szeged szívében található, mindössze 2 percre a Fogadalmi Templomtól, a Hősök kapujától, az Árvizi emlékműtől, Dóm tértől, kórházaktól, Kaáli intézettől, viziteleptől, TIK és SZTE épületeitől vagy épp a tiszaparttól. Kiváló szállást nyújt üzletembereknek és nyaralóknak egyaránt. A világos és tágas (legkisebb szoba 30 m2) légkodicionált szobák modern bútorokkal rendelkeznek.

Mosoly Apartman legfontosabb célja a volt és leendő kedves vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségeknek megfelelő szobatípus kiválasztása. Mindezt több éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező csapatunk végzi el, akik folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt. Apartmanházunkban magas színvonal dominál, szobáink legjobb minőségű bútorokkal, berendezésekkel vannak felszerelve. Munkánkat a legmagasabb odafigyeléssel végezzük. Minden kedves vendégünk számára ingyen itallal kedveskedünk.( kávé,tea,forrócsoki)

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Szeged belvárosában fekvő Apartmanunkban. Minden szobában plazma televízió és vezeték nélküli internet csatlakozás található.
2, 3 és 4 ágyas klimatizált lakosztályokban vendégeink részére luxus kivitelű elhelyezést kínálunk.

Minden szoba önálló zuhanyzóval (a teljes kényelem érdekében luxus kivitelű hidromasszázs kabinnal) és toalettel rendelkezik.
Kikapcsolódás:
• kert
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.
Háziállatok:
• Háziállatok ingyenesen bevihetők.