Silk Road Hotel – Budapest
Silk Road Hotel 2 csillagos szálláshely
Pillangó utca 22.
1142 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Az újonnan megnyitott Silk Road Hotel Budapest belvárosától nem messze, a Stadionok metróállomás közelében található. Központi elhelyezkedése miatt, ideális azok számára, akik szeretnék megtekinteni a belváros szépségeit, ugyanakkor nyugodt, csendes környezetben szeretnének megpihenni a nap végén. A hotel könnyen megközelíthető számos tömegközlekedési eszközzel. Vendégeink egyszerűen intézhetik el a bevásárlást a hotel mellett található Tesco áruházban.

Kedvező árú egy-, két-, három-, és négyágyas szobáink mindig rendezettek és tiszták. A szálloda dolgozói nap mint nap azon fáradoznak, hogy az idelátogatók jól érezzék magukat, és elégedetten távozzanak. A személyzet mindent megtesz azért, hogy vendégeink igényes környezetben, barátságos légkörben tölthessék el szabadidejüket.

Látogatóink térítésmentesen vehetik igénybe a vezeték nélküli internetes szolgáltatásunkat (WiFi), illetve használhatják a szálloda parkolóját. Továbbá, lehetőségük nyílik a mosodai szolgáltatásunk igénybevételére is. Szobáink többségéhez közös zuhanyzó és mosdó tartozik. Vendégeink ingyenesen használhatják a szállodához tartozó parkolót. Személyzetünk a nap 24 órájában a rendelkezésükre áll.
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • irodai szolgáltatások • mosatás
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel saját parkolója ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére.
Gyermekek:
• 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában.