Alfa Apartmanok – Budapest
Alfa Apartmanok
Erkel utca 14.
1092 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


FONTOS! Ez a szálláshely nem rendelkezik recepcióval. A kulcsok átvételéhez szükség lesz majd az érkezési időpont előzetes egyeztetésére.

Teljesen felszerelt, új stúdiók, egy-, és kétszobás lakások 1-5 főig. 0-24 portaszolgálattal, teremgarázzsal ellátott új épületben, mindössze 50 méterre a Ráday, és 150 méterre a Váci sétáló utcától.

Erkel utcai studiók (I., II., III.): 3 teljesen egyforma, 42 m²-es, vadonatúj, 1 szobás, ultramodern lakás a belváros szívében, a sétáló utcától 1 percre. Ideális max 3 fő részére. A lakás felszereltsége: színes TV, videó, HI-FI CD lejátszóval, telefon, teljesen felszerelt, gépesített konyha, (kerámiatűzhely, nagy méretű hűtőszekrény, mikrosütő, toaster, kávéfőzőgép, elektromos vízmelegitő, vasaló). A fürdőszobában automata mosógép, hajszárító. Parkolás a ház teremgarázsában. Lift üzemel a házban, mozgássérültek számára is alkalmas. Háziállat bevihető.

Erkel utcai studió IV.: Ez az 53 m² alapterületű, modern és teljesen új stúdió szintén az Erkel utcai épületben található, mindössze pár perces sétára a Váci utcától. A stúdió a maga egy nagy szobájával 4 főnek kényelmes: 2 különágy + egy kinyitható, 2 főnek kényelmes szófa áll benne. A lakás felszereltsége: színes TV, videó, HI-FI CD lejátszóval, telefon, teljesen felszerelt, gépesített konyha, (elektromos tűzhely, nagy méretű hűtőszekrény, mikrosütő, kenyérpirító, kávéfőzőgép, elektromos vízmelegítő, vasaló). A fürdőszobában automata mosógép, hajszárító. Parkolás a ház teremgarázsában. Lift üzemel a házban, mozgássérültek számára is alkalmas. Háziállat bevihető. Az apartmannak van egy kis kertje is terasszal.

Erkel utcai apartman I.: Ez a 68 m² alapterületű, modern és teljesen új kétszobás lakás szintén az Erkel utcai épületben található, mindössze pár perces sétára a Váci utcától. Maximum 5 főnek kénylemes. A lakás felszereltsége: színes TV, videó, HI-FI CD lejátszóval, telefon, teljesen felszerelt, gépesített konyha, (elektromos tűzhely, nagy méretű hűtőszekrény, mikrosütő, kenyérpirító, kávéfőzőgép, elektromos vízmelegítő, vasaló). A fürdőszobában automata mosógép, hajszárító. Parkolás a ház teremgarázsában. Lift üzemel a házban, mozgássérültek számára is alkalmas. Háziállat bevihető. Az apartmannak van egy kis kertje is terasszal.

Erkel utcai apartman II.: Ez az 54 m² alapterületű, modern és teljesen új kétszobás lakás szintén az Erkel utcai épületben található, mindössze pár perces sétára a Váci utcától. A lakás klimatizált, max. 4 főnek kényelmes. A lakás felszereltsége: színes TV, videó, HI-FI CD lejátszóval, telefon, teljesen felszerelt, gépesített konyha, (elektromos tűzhely, nagy méretű hűtőszekrény, mikrosütő, kenyérpirító, kávéfőzőgép, elektromos vízmelegítő, vasaló). A fürdőszobában automata mosógép, hajszárító. Parkolás a ház teremgarázsában. Lift üzemel a házban, mozgássérültek számára is alkalmas. Háziállat bevihető. Az apartmannak van egy kényelmes balkonja.

Szolgáltatások: Ágyneműt, törülközőket (közepes méretű), szappant, toalettpapírt biztosítunk. Kérésére tartózkodása idejére lakásonként 1 mobiltelefont biztosítunk.

Este 10 óra utáni érkezés esetén egyszeri 10 EURO felár fizetendő.


Reptéri transzfer - Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Foglaljon szállása mellé kedvezményes reptéri vagy pályaudvari transzfert!

Városnézés és szabadidős programok Budapesten
Étkezés:
• A szálláshelyen reggeli nem kérhető.