Aranyház Apartman – Tihany
Aranyház Apartman
Aranyház u.20.
8237 Tihany

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A horgászparadicsomként ismert, Balaton által körülölelt, festői fekvésű, történelmi nevezetességű, varázslatos Tihanyi-félszigeten, a település központjától pár száz méterre, a vulkanikus eredetű Belső-tó partján várja a nyugodt környezetben nyaralni, pihenni vágyó vendégeket a minden igényt kielégítően felszerelt és berendezett vendégházunk.

A teljesen új építésű ház egy teljes szintjét elfoglaló 85 m2 alapterületű apartmanban két pótágyazható szoba áll 4-6 fő rendelkezésre. Vendégeink kényelmét a szolgálja a nagyméretű, komfortosan berendezett társalgó-nappali, az azzal egybenyitott, korszerűen felszerelt konyha, és az étkező. A kábel TV 20 csatornáján a magyar mellett minden világnyelven élvezhető adásokat kínál a borongósabb napokon.

A Belső-tóra és az azt körülvevő hegykoszorúra táruló pompás kilátás nagy alapterületű, bútorozott teraszról élvezhető. A házat körülvevő kert kellemes növényzetével üdítő látványt nyújt a forró napokon. Vendégeink számára biztonságos parkolási lehetőséget kínálunk. A közelben csónakázási, lovaglási és túrázási lehetőség kínálkozik. Extra szolgáltatás: gyógy -és frissítő masszázs!
Kikapcsolódás:
• kert • masszázs • napozóágyak
Parkolási lehetőségek:
• A hotel saját parkolója ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére.