Nyárfás Vendégház – Szeged
Nyárfás Vendégház
Szabadkai út, 176-os km
6710 Szeged

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Nyárfás Vendégház Szeged belvárosától mintegy 6 km-re lévő családiasan kialakított vendégház a Maty éri Olimpiai Központ mellett, nyugodt környezetben 10 percre a város zajától. Az apartman házunk kiváló alkalmat nyújt a várostól elszakadni kívánó, pihenni vágyó vendégek számára, akik szeretik a csendes környezet, a természet érintését, a friss levegő reggeli illatát, a madarak csicsergését.

Apartman házunk három különálló apartmanból áll (Tölgyfa apartman, Fűzfa apartman és Bükkfa apartman) amelyben, összesen 27+3 fő számára tudunk kényelmes fekvőhelyet biztosítani.

A Tölgyfa apartman 2007-ben épült 120 nm alapterületű 3 szobából, fürdőszobából és konyhából áll. Itt található a bárpult és a mintegy 100 éves magyar szoba bútor. A falakat korondi tányérok és régiségek díszítik.
Szobáinkban kellemesen kipihenheti a sport és mozgás jegyében töltött nap kellemes fáradalmait. Az apartman kiváló pihenést nyújt családok számára. A Tölgyfa apartmanban 3 db két ágyas szoba található. Igény szerint az apartman előterében két pótágy is elhelyezhető. A konyháink kiválóan felszereltek, melyhez természetesen hozzátartozik az elektromos tűzhely, a mikrohullámú sütő és a kávéfőző is.

A Fűzfa apartman 2010-ben készült el, amelyben 3 fürdőszobával felszerelt szoba került kialakításra. Az apartman szívében helyezkedik el az étkező és a jól felszerelt konyha, (amelyben kávéfőző, mikrohullámú- és indukciós sütő van). A Társalkodóban kapott helyet a televízió. Az apartmanban 1 db 2 fős és 2 db 4 fős szoba található. A szobákban egy emeletes ágy és két szimpla ágy található, az ágyak igény szerint összetolhatóak.

A Bükkfa apartman 2011-ben került átadásra, amelyben 4 db 3 ágyas fürdőszobás szoba kapott helyt. A szobákhoz egy mintegy 36 nm-es társalgó, és jól felszerelt amerikai típusú konyha tartozik. Az apartman mediterrán stílusban került kialakításra, amelyhez az otthonos melegség és vidámság társul, nagyobb társaságok és családok számára ajánljuk.

Szeretne nyugalomban kerti rendezvényt tartani, ahol nem kell félni a szomszédok fenyegetésétől és a hangoskodástól? Apartman házunk kiváló lehetőséget nyújt erre a célra is. A parkban sütési, grillezési, bográcsozási lehetőség, illetve 20 fős kerti asztal várja a szórakozni vágyókat. Ha zordabbra fordul az idő az apartman ok kiváló lehetőséget biztosítanak a rendezvény folytatására.
Kikapcsolódás:
• kert
Parkolási lehetőségek:
• Garázs áll a vendégek rendelkezésére ingyenesen.
Kerekesszék:
• A hotel kerekesszékkel járható.
Gyermekek:
• 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában.
Háziállatok:
• Háziállatok ingyenesen bevihetők.