Hotel Pilis – Dobogókő
Hotel Pilis 3 csillagos hotel
Téry Ödön út 1.
2099 Dobogókő

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Hotel Pilis jelenleg nem üzemel. Ha hasonló típusú és kategóriájú szálláshelyet keres, kérjen ajánlatot és tájékoztatjuk a lehetőségekről.

Az Esztergom - Visegrád - Szentendre háromszögben, 700 m magasan található szálloda, csendes, ápolt parkban várja a pihenni és sportolni vágyókat. A Hotel Pilis egyaránt kedvező lehetőségeket nyújt a pihenni vágyó utazók és a társasági vagy üzleti rendezvények résztvevői és szervezői számára, de a szálloda a sportbarátok, természetjárók, az egészséges életmód hívei számára is számtalan remek programot kínál. A Hotel Pilis változatos erdei túrák kiinduló és célpontja. Dobogókőről turistaútvonalak indulnak a Pilis-hegység természeti csodái és a környék híres kirándulóhelyei - Rám-szakadék, Holdvirágárok, Lajosforrás, Prédikálószék - felé.

Elhelyezés 2 ágyas szobákban és 4 ágyas apartmanokban, melyek pótággyal bővíthetőek. A szálloda valamennyi szobája fürdőszobás, telefonnal, színes tv-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt.

A szálloda szolgáltatásai: étterem, söröző, konferencia termek, bowling, uszoda, szauna, szolárium, teniszpályák, labdajátékokhoz kispálya, kerti sütőhely, zárt parkoló.

Ellátás: büféreggeli, vagy félpanzió menüsoros főétkezéssel.

A konferenciák, üzleti tanácskozások, oktatási programok, tréningek zavartalan lebonyolítását különböző méretű, (1 db 100 fős, 4db 20 fős és 2 db 40-50 fős) rugalmasan alakítható különtermek és audiovizuális segédeszközök: televízió, videó, írásvetítő, flipchart és hangosító berendezés segítik.


Reptéri transzfer - Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Foglaljon szállása mellé kedvezményes reptéri vagy pályaudvari transzfert!

Városnézés és szabadidős programok Budapesten
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • konferenciaterem
Vendéglátás:
• drinkbár • étterem • söröző
Kikapcsolódás:
• beltéri úszómedence • szauna • szolárium