Nimród Hotel – Dobogókő
Nimród Hotel 3 csillagos hotel
Eötvös Sétány 4-6.
2099 Dobogókő

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Hotel Nimród jelenleg nem üzemel. Ha hasonló típusú és kategóriájú szálláshelyet keres, kérjen ajánlatot és tájékoztatjuk a lehetőségekről.

A Hotel Nimród a Pilis-hegységet uraló Dobogókő legmagasabb pontján fekszik. A Budapest határától alig 30 km-re lévő szálloda úgy nyújtja az érintetlen természeti környezet zavartalan nyugalmát és szépségét, hogy közben élő kapcsolatban marad a főváros pezsgő életével. A Hotel Nimród autóval könnyen megközelíthető Budapest, Szentendre, Visegrád és Esztergom felől, de rendszeres autóbuszjáratok is összekötik a környező településekkel.

A Hotel Nimród egyaránt kedvező lehetőségeket nyújt a pihenni vágyó utazók és a társasági vagy üzleti rendezvények résztvevői és szervezői számára, de a szálloda a sportbarátok, természetjárók, az egészséges életmód hívei számára is számtalan remek programot kínál. A Hotel Nimród változatos erdei túrák kiinduló és célpontja. A szálloda parkjából festői turistaútvonalak indulnak a Pilis-hegység természeti csodái és a környék híres kirándulóhelyei - Rám-szakadék, Holdvirágárok, Lajosforrás, Prédikálószék - felé. A téli sportok kedvelői a dobogókői lesiklópálya, szánkópálya, a sífutás szerelmeseit kiépített sífutópályák várják.

A Hotel Nimród a gasztronómiai örömök híveinek sem marad adósa. Éttermének hagyományos vadétel specialitásai mellett a nemzetközi konyhaművészet inyencségei sem hiányoznak az étlapról. Kiránduló csoportok, konferencia vendégek számára egyedi menü összeállításokat is kínálunk.

Minden szoba komfortos, fürdőszobával, színes műholdas programokat is szolgáltató televízióval és telefonnal felszerelt, sőt egyes szobáink és apartmanjaink felszereltsége a minibárt is magában foglalja.

A konferenciák, üzleti tanácskozások, oktatási programok, tréningek zavartalan lebonyolítását különböző méretű, (1 db 150-200 fős, 1 db 100-150 fős, 3 db 20-50 fős) rugalmasan alakítható különtermek és audiovizuális segédeszközök: televízió, videó, videóvetítő, írásvetítő, diavetítő, flipchart, hangosító berendezés és tolmácsgép segítik.

A szálloda uszodájában nagymedence, gyermekmedence, két szauna, szolárium és jól felszerelt kondicionáló terem áll a vendégek rendelkezésére. Az aktív pihenést a szabadtéri teniszpálya is lehetővé teszi. Idősebb vagy mozgásukban korlátozott vendégeink zavartalan pihenését speciális bejárati rámpa és felvonó segíti.


Reptéri transzfer - Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Foglaljon szállása mellé kedvezményes reptéri vagy pályaudvari transzfert!

Városnézés és szabadidős programok Budapesten
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • konferenciaterem
Vendéglátás:
• drinkbár • étterem • söröző
Kikapcsolódás:
• beltéri úszómedence • szauna • szolárium