Relax Rezidencia Hegycsúcs – Mátraszentimre
Relax Rezidencia Hegycsúcs 3 csillagos hotel
Rákóczi Ferenc utca 14/A
3235 Mátraszentimre

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Mátraszentimrén található Relax Rezidencia Hegycsúcs szállása 700 méterre helyezkedik el a Teréz-Hegy felvonótól és 3,2 km-re a Győr-Hegy felvonótól.

NAPPALI + HÁLÓSZOBA...
Tágas lakosztályunk nappali részében egy kényelmes sarokkanapén ejtőzhetnek Vendégeink, az élményt egy látványkandalló fokozza. A helyiségben kapott helyet egy kávéfőző valamint egy ruhásszekrény is. A televíziózás kedvelőinek közel 100 csatornányi kínálattal és a lakosztály mind a 36 négyzetméteréről nézhető, falra szerelt készülékkel tudunk szolgálni.
Nem-átlagos hálószobával várjuk Vendégeinket. A 36 négyzétméteres lakosztály hálószoba részében helyet kapott egy hatalmas franciaágy, és attól mindössze 3 lépésre egy pezsgőfürdő és hidromasszázs funkciókkal felszerelt kád, valamint egy infraszauna is.

Egy finom reggeli vagy egy egyszerű ebéd elkészítéséhez minden adott nálunk, de ha nem vesződne a főzéssel, akkor 5 percnyi sétával 5 étterem is elérhető a háztól. Mosogatnia semmiképp nem kell, ezt mosogatógépünk elvégzi Ön helyett, ezenkívül indukciós főzőlap, elektromos kávéfőző, vízforraló (kávé- és teabekészítéssel), mikrohullámú sütő, fagyasztós hűtőszekrénnyel is rendelkezünk.

PANORÁMATERASZ NYÍLIK A LAKOSZTÁLYBÓL...
Az erdő közelsége és a hegyek látványa gyógyszer testnek-léleknek egyaránt. Élvezze a kilátást, a napsütést vagy akár a nyugalmat teraszunkon, hogy feltölthesse lemerült "akkumulátorait". Csak arra vigyázzon, hogy a fákon meg-megjelenő mókusok el ne csenjenek Öntől valamit...