Hotel Continent – Nyíregyháza
Hotel Continent 4 csillagos szálloda
Sóstói út 52.
4400 Nyíregyháza

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Szálloda és étterem: a városközponttól néhány percnyire, a Sóstói erdő ölelésében, a villanegyed közepén található. Az eklektikus stílusú épület látványa már a megérkezés pillanatában elfelejteti a túlhajszolt élet okozta stresszt. A színvonalas és egyedi módon berendezett, légkondicionált szobák, a csöndes belső kert, a figyelmes kiszolgálás, a gyertyafényes vacsoraestek - a kandalló pattogó tüze mellett - az otthon kényelmét kínálják Önnek.

Lazuljon el és ha ideje engedi, fedezze fel a közeli erdőt! Látogasson el a rohamosan fejlődő Sóstófürdőre, ahol több órát eltölthet az ország második legnagyobb szabadtéri Vadasparkjában, vagy az ugyancsak híres szabadtéri Falumúzeumában. Ismerje meg a városunkat, a három ország által határolt megyeszékhelyet, Nyíregyházát.

Visszatérve a munkából, a városnézésből, éttermünkben élvezheti az európai és magyar konyha ízeit. Egészséges, alacsony zsírtartalmú ételeket, vegetáriánus finomságokat kínálunk, a legfinomabb magyar borok kíséretével. Amennyiben hosszabb időt tölt szállodánkban, kérésére összeállítjuk étrendjét, az egészséges táplálkozás jegyében; gyermekmenüt életkortól függően.

Négycsillagos színvonalú szállodánkban 10 kétágyas szobában 20 fő elhelyezésére van lehetőség. A szobák, fürdőszobák rendelkeznek azokkal az extra szolgáltatásokkal, amelyek az Ön kényelmét szolgálják. Biztosítjuk, a dohányzó - nem dohányzó területek közötti választás lehetőségét, Internet-használatot. Business - szolgáltatás (fax, fénymásolás, üzenetátadás, e-mail, Internet, gépkocsikölcsönzés, programszervezés).

Éttermünket, ahol az ízek randevúznak Önnel, különféle családi, baráti, üzleti ebédek, vacsorák, állófogadások helyszínéül ajánljuk. Éttermünk kiegészülve a konferenciateremmel a szakmai rendezvényekre (partnertalálkozó, továbbképzés, konferencia, termékbemutató) kiváló lehetőséget nyújtanak.

A konferenciateremhez egy belső, zárt kert tartozik, a kettő együtt a test és szellem felüdülést segíti. A konferenciaterem kapacitása széksorosan: 75 fő, bankett: 50 fő, állófogadás: 120 fő.

Szolgáltatásaink erőssége a biztonságos, tiszta környezet. Közel a városhoz, mégis távol a város zajától. A gépkocsik elhelyezésére zárt parkolót, vagy fedett garázst biztosítunk.


Reptéri transzfer - Budapest Liszt Ferenc Repülőtér - Foglaljon szállása mellé kedvezményes reptéri vagy pályaudvari transzfert!

Városnézés és szabadidős programok Budapesten
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • irodai szolgáltatások • konferenciaterem
Vendéglátás:
• drinkbár • étterem
Kikapcsolódás:
• fitneszterem • szauna
Parkolási lehetőségek:
• A hotel saját parkolója térítés ellenében áll a vendégek rendelkezésére.
• Garázs áll a vendégek rendelkezésére térítés ellenében.
Gyermekek:
• 5 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában.