SOPRONI HOTELEK, UTAZÁSI INFORMÁCIÓK, SOPRON - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Sopron

Soproni hotelek, turistainformációk, hotel képek, szállodák


Sopron Sopron Magyarország műemlékekben egyik leggazdagabb városa. Az osztrák-magyar határ mentén, az Alpok lábánál, Budapesttől 220 km-re, Bécstől 60 km-re található. Ebben a hangulatos városban sok minden megtalálható, ami vonzerőt jelent: a történelmi belváros hangulatos utcái, középkori építészeti ritkaságai, történelmi emlékei.

A város lakói híresek a vendégszeretetről, és a lakóhelyükhöz való hűségükről is. Sopron városa élénk, pezsgő életet él. A városban a művészeti hagyományok közel hetvenévesek, minden évben megrendezik a a Soproni Ünnepi Heteket. A Tavaszi Napok, a szakmai kiállítások sora, a Soproni Borünnep, a Páneurópai-megemlékezések, és megannyi rendezvény további színvonalas kiegészítése Sopron turisztikai kínálatának.

Sopron természeti környezete, alpesi levegője, az erdős hegyoldalak sétaútjai, kilátói, forrásai Sopront valóban Magyarország egyik legszebb, legkellemesebb üdülőhelyévé teszik. A Lővérek, a várostól délre eső dombvidék, Sopron legszebb üdülőnegyede. További vonzerőt jelentenek a Soproni borvidék minőségi borai.
utca utca utca Sopron Sopron látkép Sopron palota
A város/régió nevezetességei:

* borvidék * hegyek és erdők * múzeumok * parkok * színházak * történelmi épületek
Szállodák:

Civitas Boutique Hotel

Kategória: * * *
Sopron belvárosában, a jórészt középkori eredetű műemlékek, paloták közvetlen közelében található a város legújabb szálláshelye a Hotel Civitas. A szálloda szélessávú internettel, LCD TV-vel és a legmodernebb zárrendszerrel ellátott szobái minden tekintetben megfelelnek a XXI. század modern kényelmi és biztonsági elvárásainak is.
Civitas Boutique Hotel
Hotel Palatinus Sopron

Kategória: * * *
Szeretettel várja kedves Vendégeit Sopron egyik legismertebb szálláshelye, a Palatinus Szálló! A történelmi belváros közepén található panzió nyugodt és patinás környezetben kínál pihenési lehetőséget az arra vágyóknak.
Hotel Palatinus Sopron
Best Western Pannonia Hotel

Kategória: * * * *
A szállodát a klasszicista stílust megtartva, a történelmi hangulatot megőrizve úgy építették újjá, hogy a századforduló kényelme harmonikusan ötvöződik a XXI. század szolgáltatásaival.
Best Western Pannonia Hotel
Hotel Sopron

Kategória: * * * *
"Ablak a városra" - Egy szálloda, amely európai színvonalon és magyar vendégszeretettel várja és látja vendégül Önt. Szállodánk csupán néhány lépésnyire fekszik a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron történelmi magjára.
Hotel Sopron
Hotel Wollner

Kategória: * * *
A Hotel Wollner Sopron történelmi belvárosának legújabb szállodája. A középkori várfalhoz épült közel 300 éves palota hangulatos belső udvarral, függőkerttel, boltíves tereivel a régi Sopront idézi.
Hotel Wollner
Hotel Lövér

Kategória: * * * *
Sopron nemcsak Magyarország nyugati kapuja, hanem az ország egyik legszebb, leghangulatosabb városa is egyben, amely minden évszakban más arcát mutatja látogatóinak. Szállodánk a város legcsendesebb részén, a gyönyörű erdőkkel övezett Lővérekben fekszik, szobáink az erdőre néznek.
Hotel Lövér
Mandarin Panzió

Kategória: * * *
Ha üzleti úton jár, konferenciára érkezik, vagy egyszerűen csak pihenni vágyik a hűség városában, Sopronban, Mandarin Panziónkban mindezt modern, kényelmes és barátságos körülmények között teheti meg.
Mandarin Panzió
Villa Sakura Panzió

Kategória: * * *
Kellemes, nyugodt környezetben szeretne eltölteni néhány napot?! - A Villa Sakura Önre vár! A panzió, a nevét az utcát szegélyező japáncseresznyefákról kapta, mely különleges élményt nyújt az idelátogatóknak tavasszal, "Cseresznye-virágzás" idején.
Villa Sakura Panzió
Solar Club Hotel

Kategória: * * *
Sopronban az Alpok alján fekvő kisvárosban épült, melyet a Dunántúl ékszerdobozának is neveznek. Az óváros felett kialakított üdülőövezetben, a Lővérekben található, amely az átutazók, és a hosszabb ideig itt tartózkodó vendégeknek egyaránt színvonalas ellátást biztosít.
Solar Club Hotel
Pension Pólus

Kategória: * * *
Panziónk a Bécsi-domb lábánál, nemzetközi kerékpárút és az elkerülő út mentén, a városközponttól 800 méterre, családiházas környezetben várja kedves vendégeit. A panzió teljes befogadó képessége 44 fő. Szobáink teljes összkomfortot biztosítanak: zuhanyzó, Wc, mosdó, televízió, széf és hűtőszekrény...
Pension Pólus
City Partner Hotel Szieszta

Kategória: * * *
A City Partner Hotel Szieszta***,Sopron város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll.
City Partner Hotel Szieszta
Hotel Fagus

Kategória: * * * *
A Hotel Fagus**** Sopron zöldövezetében, a Lövérek erdeiben található új konferencia és wellness szálloda, mindössze 7 kilométerre az osztrák határtól, 15 kilométerre a Fertő-tótól, 60 kilométerre Bécstől és 220 kilométerre Budapesttől.
Hotel Faguswww.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.