EGRI HOTELEK, SZÁLLODÁK, SZÁLLÁSHELYEK - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Eger

Egri hotelek, szállodák, szálláshely információk, képek, hotel Eger


szobor Az ország egyik legszebb barokk városa az ezeréves püspöki székhely, dicső történelmi múlttal, értékes műemlék-együttesekkel. Egerben található Magyarország második legnagyobb temploma, benne az ország legnagyobb orgonája.

A középkori egri vár területén a régészek feltárták a középkori székesegyház maradványait, és helyreállították a XV. századi gótikus püspöki palotát. Itt kapott helyet a vár és a város összefonódó történetét bemutató Vármúzeum. Negyven méter magasan nyúlik a város fölé a minaret, Európa legészakibb török kori építménye.

A városban termálvíz található, amely miatt jelentős az egészségturizmus is. A történelmi emlékek és a termálforrások mellett Eger idegenforgalmának igen nagy vonzerejét jelenti továbbá a bor. Történelmi borvidékének kiváló vörös- és fehérborait több száz éves pincékben mérik.
Dobó tér utca utca utca egri vár látképe Eger éjszaka a vár éjszaka Egri látkép szökőkút bazilika bazilika vár vár minaret Eger Eger
A város/régió nevezetességei:

* bazilika * borvidék * hegyek és erdők * múzeumok * parkok * strand * színházak * termálfürdők * történelmi épületek * vár
Szállodák:

Senátor Ház Hotel

Kategória: * * *
Az egri vendégfogadás kuriózuma a híres törökűző vár tövében található, az úgynevezett kis Dobó téren. A több mint 200 éves műemlék épületben működő három csillagos szálloda tizenegy szobájában fogadja a vendégeket.
Senátor Ház Hotel
Hotel Panoráma

Kategória: * * * *
A Panoráma Hotel Eger történelmi központjában, a vár déli bejáratának szomszédságában található. A város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel gyalogosan megközelíthetők a hotelből.
Hotel Panoráma
Hotel Aqua, Eger

Kategória: * * *
A Hotel Aqua Egerben található, alig 100 méterre a Bitskey Aladár uszodától. A szálloda mind a 16 szobája fürdőszobával, légkondicionálóval, színes TV-vel, minibárral, telefonnal és Internet hozzáféréssel ellátott.
Hotel Aqua, Eger
Szent János Hotel

Kategória: * * *
1997-ben épült a történelmi belváros szívében, a Dobó tér szomszédságában. Minden szobája (11 db) légkondicionált, fürdőkádas vagy zuhanyfülkés, tévével, minibárral, telefonnal, szobaszéffel, és internet hozzáférési lehetőséggel felszerelt.
Szent János Hotel
Hotel Szent István

Kategória: * * *
A Hotel Szent István *** a híres Egri Vár fölött, a belvároshoz közel, egy 6000m2-es parkosított zöld területen fekszik. A szállodából csodálatos panoráma tárul az idelátogatók szeme elé, ugyanakkor a belváros és a történelmi nevezetességek kb. 15 perc alatt gyalogosan is megközelíthetők.
Hotel Szent István
Hunguest Hotel Flóra

Kategória: * * *
A Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található, A szállodával átellenben áll a felújított impozáns törökfürdő, amely az egykori oszmán uralom fürdőkultúráját idézi.
Hunguest Hotel Flóra
Panoráma Panzió

Kategória: * * *
A Panoráma Panzió Eger belvárosában, kertvárosi környezetben található. A panzió egymás szomszédságában elhelyezkedő két épületből áll. Szobáink erkélyesek, melyek eredeti antik bútorokkal, minibárral, szatellit csatornás televízióval, WI-FI internet elérhetőséggel, zuhanyzóval vagy pezsgőfürdőkáddal, hajszárítóval felszereltek.
Panoráma Panzió
Hotel Ködmön

Kategória: * * * *
A szálloda mind a 20 szobája erkélyes, légkondicionált, LCD TV-vel, valamint korlátlan internet hozzáféréssel rendelkezik (saját lap-topról). Anti-allergén ágyneműk, ágybetétek biztosítják a kellemes pihenést.
Hotel Ködmön
Hotel Eger & Park

Kategória: * * *
Szállodánk, Eger patináns szállodai komplexuma, a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 m-re , a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található.
Hotel Eger & Park
Hotel Korona

Kategória: * * * *
A belváros legcsendesebb részén, zöldövezetben található Eger első magánszállodája. A zöld, környezetbarát szálloda légkondicionált 4 és 3 csillagos épületekkel biztosít lehetőséget szélesebb vendégkör elhelyezésére.
Hotel Koronawww.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.