Papillon Apartments – Budapest
Papillon Apartments
Rózsahegy u. 3/B
1024 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Budapest egyik legszebb részén, a Duna által kettészelt főváros budai zöldövezetének (Rózsadomb) és belvárosának találkozásánál, csendes környezetben helyezkedik el a Papillon Apartments 4 lakása. A Duna, a rajta átívelő Margit híd, a Margitsziget, a Parlament, a Budai várnegyed 10-15 perces sétával is elérhető. A közelben járó M2 metróval, illetve a nagykörúti villamosokkal (4,6) a város bármely része könnyen és gyorsan megközelíthető.

Az apartmanok felszereltségéhez TV, hűtőgép, mikrohullámú sütő vagy elektromos tűzhely, kávéfőző, egyénileg szabályozható központi fűtés, WiFi internet elérhetőség, edények, tányérok, poharak, evőeszközök tartoznak.

Általános információk: Minden apartman önellátós, azaz étkezés nincs az árban. A tartózkodás ideje alatt felmerülő rezsiköltségeket (áram, gáz, víz), az adókat, az ágyneműt, valamint a napi egyszeri, és az elutazás utáni takarítást a megadott ár tartalmazza.
A mindössze 2 perc sétára lévő Papillon Hotelben igénybe vehető büféreggeli 6 €/fő/alkalom, a félpanziós ellátás 9 €/fő/alkalom, a teljes panziós ellátás 18 €/fő/alkalom.

Egyéb szolgáltatások: Az ágynemű-, és törölközőhasználat, a folyékony szappan, a toalett papír és a mosogatószer biztosított az apartmanokban, és ezeket az ár tartalmazza. A lakásokban található WIFI Internet használata ingyenes. Előzetes kérésre ingyenes babaágy, babafürdőkád, etetőszék biztosított.

Megközelíthetőség:

M1-es autópálya felöl:
A Margit híd irányában érkezünk a városba. Útvonalunk: Budaörsi út, Alkotás út, Krisztina körút, Vérmező út, Margit körút, Keleti károly utca, Buday László utca, Rózsahegy utca. A Margit körútról nem lehet a Keleti Károly utcára bekanyarodni, ezért javasoljuk a következő utcán jobbra: a Horváth utcán visszafordulni és a Margit körútra visszahajtani szíveskedjenek.

Repülővel: Budapest, Nemzetközi repülőtér: Ferihegy 1. illetve 2.
Tömegközlekedéssel: 200-as autóbusszal Kőbánya-Kispest végeállomásig, onnét a 3-as számú (kék) metrovonallal Nyugati pályaudvar megállóig, majd a 4-es vagy 6-os villamossal a Széll Kálmán tér (Moszkva tér) irányába a 4. megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

Vonattal:
Keleti pályaudvarról: 2-es metro (piros) vonalán a Déli pályaudvar irányában a Széll Kálmán térig (Moszkva térig), majd onnan a 4-es vagy 6-os villamossal 2 megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába , ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

Nyugati pályaudvar: Nyugati pályaudvarról a 4-es vagy 6-os villamossal a Széll Kálmán tér (Moszkva tér) irányába a 4. megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába, ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

Déli pályaudvar: 18-as villamossal a János kórház irányába a Széll Kálmán térig (Moszkva térig) 1 megálló, majd 4-es vagy 6-os villamossal 2 megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába, ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.

Hajóval: Belgrád rakpart Nemzetközi Hajóállomás: Hoteltaxival 1500 Ft / taxi áron a szállodáig vagy 2-es villamossal a Jászai Mari tér végeállomásig, majd onnan a 4-esvagy 6-os villamossal 3 megálló: Mechwart liget. Induljunk el a Keleti Károly utcán felfelé, majd forduljunk jobbra a Budai László utcába, ahonnan az első utca balra a Rózsahegy utca és már meg is érkeztünk.
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • központi széf • mosatás
Vendéglátás:
• drinkbár • étterem
Kikapcsolódás:
• kültéri úszómedence
Étkezés:
• A szobaárak nem tartalmazzák a reggelit, melynek ára 4 EUR személyenként.
• A félpanzió ára 9 EUR személyenként.
• A teljes panzió ára 18 EUR személyenként.
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az összes szobában.
• Az Internet kapcsolat ingyenesen használható.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel fizető parkoló övezetben helyezkedik el.
• Garázs áll a vendégek rendelkezésére, melynek díja 10 EUR autónként, naponta.
• A hotel közelében nyilvános parkolóház vehető igénybe térítés ellenében.
Gyermekek:
• A szálloda kérésre babaágyat tud biztosítani.
• 6 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában.
Háziállatok:
• Háziállatok térítés ellenében bevihetők: 10 EUR naponta.