Keleti Apartments – Budapest
Keleti Apartments
Munkás utca
1074 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Happy (Keleti) Apartman Budapest szívében helyezkedik el a 7. kerületben. Egy gyönyörű igényes lakás, ahonnan a város nevezetességei könnyen megközelíthetőek, hiszen kiváló a környéken a tömegközlekedés. Gondot jelent, hogy hova teszi a kocsiját itt tartózkodása alatt? Ne aggódjon, van egy őrzött parkolóház csupán 50 méterre az apartmantól, amennyiben az utcán való parkolás nem felelne meg.

A Keleti apartman igen biztonságos, mert biztonsági bejárati ajtóval, plusz biztonsági ráccsal rendelkezik, valamint a zárható folyosó ajtóval és a szintén zárva tartott kapuval. Az apartman háztartási berendezésekkel teljesen felszerelt, 3 szobával, 2 fürdőszobával, 1 étkezővel és egy szintén maximálisan felszerelt konyhával rendelkezik. A konya tehát bármilyen étel elkészítésére alkalmas, és az étkezőben az apartman férőhelyének megfelelően mind a 10 ember egyszerre kényelmesen le tud ülni és el tudja fogyasztani az elkészített reggelit, ebédet, vagy akár vacsorát. Hogyan lehet megosztani a nyaralás élményét, vagy akár hogyan kérhetünk gyors segítséget bármivel kapcsolatban? Természetesen az internettel, amelyet a Keleti apartman ingyen biztosít az oda érkezők számára nagysebességű WiFi kapcsolattal.

Ez az apartman tökéletes választás az ön számára!

Az első hálószobában 5 ágy található, a másodikban 4, a harmadik szoba pedig 1 ágyas. Minden szoba rendelkezik külön szekrénnyel. Az apartman légkondicionált, van fűtés, 2 kábel TV, DVD, CD, MP3 lejátszó, ingyenes WiFi, ébresztőóra, mosógép szárítóval, mosogatógép, porszívó, hajszárító, ventilátor és egy vasaló és hozzá tartozó vasalódeszka.
Szolgáltatások:
• lift
Étkezés:
• A szálláshelyen reggeli nem kérhető.
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az összes szobában.
• Az Internet kapcsolat ingyenesen használható.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel fizető parkoló övezetben helyezkedik el.
• A hotel közelében nyilvános parkolóház vehető igénybe térítés ellenében.
Kerekesszék:
• A hotel kerekesszékkel nem járható.
Gyermekek:
• 6 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában.
Háziállatok:
• Háziállatok nem vihetők be.