Design Apartments – Budapest
Design Apartments
Üllői u. 30. I/6.
1085 Budapest

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


FONTOS! Ez a szálláshely nem rendelkezik recepcióval. A kulcsok átvételéhez szükség lesz majd az érkezési időpont előzetes egyeztetésére.

Elhelyezkedés: Budapest szívében kínálunk vadonatúj, kényelmes apartmanokat rendkívül jó közlekedéssel, közvetlenül a Ferenc körúti metróállomás és a 4-6-os villamos megállóinak szomszédságában, az Üllői út 30 szám alatt, amely a reptérről bevezető út belvárosi szakasza. Az apartmanok az Iparművészeti Múzeummal szemben, néhány perc sétára a Ráday utcától és a Mikszáth tértől találhatóak, melyek számos lehetőséget kínálnak a város kulturális és gasztronómiai felfedezéséhez.

Apartmanok: Minden apartmanban amerikai konyha, modern fürdőszoba, LCD TV-vel felszerelt nappali-társalgó és szeparált hálófülkék vannak kialakítva, ezáltal biztosítva nagyobb életteret és függetlenséget a vendégeknek. Mosógép, vasaló és vasalódeszka és takarítószerek használata biztosított.

A szálláshely stílusának kialakítása az ApartmanDesign és a Neopaint Csoport közreműködésével történt, berendezési tárgyait és bútorzatát pedig híres designerek ihlették.

Az apartmanok egy század elején épült, lifttel rendelkező, reprezentatív bérház első emeletén helyezkednek el, melynek közelében őrzött parkolóház található.
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • lift
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.
• Az Internet kapcsolat ingyenesen használható.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel közelében nyilvános parkolóház vehető igénybe térítés ellenében.
Kerekesszék:
• A hotel kerekesszékkel nem járható.
Gyermekek:
• 8 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában, ha nincs szükség pótágyra.