Fiume Hotel – Békéscsaba
Fiume Hotel 3 csillagos hotel
Szent István tér 2.
5600 Békéscsaba

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Békéscsabán, frekventált helyen, a város szívében található Fiume Hotel, városközponti jellege miatt a legkedveltebb szálláshely a városba és környékére látogatók körében. A hotel szobáinak nagy része a közelmúltban felújított, impozáns Szent István térre néz. A szállodától kényelmes sétatávolságra találhatóak a város nevezetességei.

A szálloda 39 szobás, melyből 5 db 3 ágyas, 14 db 1 ágyas (8 db economy, 6 db standard) és 20 db 2 ágyas.

A szállodai szobák felszereltsége: minibár, TV, telefon, légkondicionáló, a szobák egy részében szobaszéf. A szobák mindegyike saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A szálloda teljes területén WIFI hálózat áll a vendégek rendelkezésére.

Szolgáltatásaink közé tartozik: 24 órás recepció, ingyenes szauna, mosatás, zárt parkolási lehetőség, menüétkeztetés hétköznaponként, valamint A'la Carte a hét minden napján

A hotel reprezentatív étteremben, sörözőjében a hazai és nemzetközi konyha ínyencségeivel, különleges étel- és italválaszték várja a vendégeket. A nyári hónapokban a főtéren található hangulatos terasszal bővül az étterem szolgáltatása.

Szállodánk alkalmas különféle rendezvények lebonyolítására is. Négy, különböző méretű különtermünk a kisebb családi, baráti összejövetelektől a konferenciákig sokféle rendezvénynek ideális helyszíne. Földszinti dísztermünk maximális befogadóképessége 150 fő. A rendezvényekhez természetesen teljes körű catering szolgáltatást is tudunk nyújtani.

A szobákat az érkezés napján délután 2-től lehet elfoglalni és a távozás napján délelőtt 10 óráig kell elhagyni.

Parkolási információ: A hotel épülete a város közelmúltban felújított főterén, a forgalom elől elzárt téren található. A szállodába érkező vendégek, a teret lezáró sorompónál elhelyezett csengő megnyomásával jelezhetik behajtási szándékukat. A téren történő várakozás ideje maximum 30 perc, ez idő alatt vendégeink bepakolhatnak, bejelentkezhetnek. Elsődlegesen a hotel bejáratától 20-30 méterre található köztéri parkolót javasoljuk, amely a Fiume Hotel vendégeinek fenn tartott részen, a szálloda által kiállított parkoló kártyával vendégeink részére díjtalan.

A legfontosabb számunkra a vendégek elégedettsége, melyet udvarias, mosolygós, felkészült személyzet próbál biztosítani.

Várjuk kedves vendégeinket Békéscsabán, a Fiume Hotelben!
Szolgáltatások:
• 24 órás recepció • konferenciaterem • mosatás
Vendéglátás:
• étterem • söröző
Kikapcsolódás:
• masszázs • szauna
Étkezés:
• A szobaár tartalmazza a reggelit.
Internet kapcsolat:
• Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben.
Parkolási lehetőségek:
• A hotel saját parkolója térítés ellenében áll a vendégek rendelkezésére: 800 HUF autónként, naponta.
Gyermekek:
• A szálloda kérésre babaágyat tud biztosítani.
Háziállatok:
• Háziállatok térítés ellenében bevihetők: 2500 HUF naponta.