Park Hotel Táltos – Felsőtárkány
Park Hotel Táltos 2 csillagos szálláshely
Ifjúság u. 1.
3324 Felsőtárkány

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


Felsőtárkány a Bükk hegység kapujában, Egertől 6 km-re fekszik. A Park Hotel Táltos szállodda az egri borvidéktől néhany km-re található. Tiszta levegõje, természeti szépsége elsõsorban a természetjáróknak nyújt élményeket.

A hegyvidéki szállodakomplexum egy gondozott 3,5 hektáros parkban terül el, ahol különböző kategóriájú szálláshelyekkel (szálloda, üdülőház, turistaszállás) várjuk a pihenni vagy sportolni vágyó kedves vendégeket.

Konferencia- és előadótermeinkben lehetőség van tanácskozások, munkaértekezletek, konferenciák, idegen nyelvi táborok, termékbemutatók lebonyolítására.

Éttermünkben baráti találkozók, esküvők, zenés-táncos esték megszervezésével várjuk kedves vendégeinket. Gyermek- és ifjúsági csoportok részére menü rendszerben kedvező áron nyújtunk étkezési lehetőséget.

A szállodába látogatók pihenését szauna merülő medencével, szolárium, gyermek játszószoba, hangulatos bár, biliárd, darts, szalonnasütő-helyek szolgálják. Sportolási lehetőségeinkkel az aktív kikapcsolódást keresők számára is megfelelő feltételeket és környezetet tudunk biztosítani. A 3,5 hektáros parkban kézilabda-, kosárlabda-, tollaslabda-, tenisz- és íjászpálya, mountain bike és sporteszközkölcsönzés várja a sportolni vágyókat. Ezen kívül különleges élményprogrammal (erdei kisvasutazás, kirándulóprogramok szakvezetéssel) szeretnénk még felejthetetlenebbé tenni vendégeink nálunk eltöltött napjait.

A környék azon kívül, hogy "Paradicsoma" a természet szerelmeseinek, történelmi látványosságokban is bővelkedik. Csak néhányat említve: a barokk Eger nevezetességei, a bélapátfalvai apátság, a siroki vár. A termálvizű fürdőket kedvelők is válogathatnak a közeli fürdők közül, mint az egri Török-fürdő, Egerszalók az egyedülálló hőforrással, melynek vize a forrásnál 70 C-os, 2 medencéjében izületi és reumatikus panaszokkal küzdők várhatnak gyógyulást. Néhány km-re fekszik szállodánktól a bogácsi termálfürdő, a mezőkövesdi Zsóry-fürdő. Különleges természeti jelenségekkel találkozhatnak Aggteleken, Szilvásváradon, Lillafüreden.