TATAI SZÁLLÁSHELYEK, HOTEL, PANZIÓ TATA - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Tata

Tatai szálláshelyek, hotel, panzió és apartman információk, képek, szálláshely


vár Tatát a vizek városának nevezik. Természeti adottságai a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégek számára ideálissá teszik. A Bécset és Budapestet összekötő M1-es autópályától 3 km-re, Budapesttől 70 km-re fekszik. A város fő nevezetessége a XIV. században épült Zsigmond vár, amely rendkívül sok látnivalót nyújt az idelátogatóknak. A vár az Öreg-tó partján található, amely vízisportokra is alkalmas halastó, sétahajójárattal.

A városban egymást követik a malmok. Rendkívül hangulatosak a tó partján épített csárdák, halásztanyák, s gyönyörűen kiépített parkok, kirándulóhelyek, a híres Angolpark, az egykori pálmaház. Híresek oktatási intézményei, templomai, s a természeti értékei, a barlangjai is.

Egyedülálló érdekesség a kálvária-dombi Geológiai Múzeum. A Kálvária kápolna és szoborcsoport mellett magasodik a 45 méteres kilátó. Különleges növényzetük miatt védett forrástavakra épült a sportpályákkal bővített, népszerű Fényes Fürdő.
vár vár naplemente tűzijáték Tata Tata Tata Tata iskola iskola utca templom Golf klub Tata park tó romok
A város/régió nevezetességei:

* golf * hegyek és erdők * múzeumok * parkok * tavak * történelmi épületek * vár
Szállodák:

Hotel Kiss

Kategória: * * * *
2007 júniusában nyitott szállodánk a barokk hangulatú, a "Vizek városának" nevezett Tatán található, a városközponthoz közelében.
Hotel Kiss
Kristály Hotel és Étterem

Kategória: * * * *
A Hotel Kristály***+ nyugodt és kényelmes pihenésre nyújt lehetőséget Tata szívében. A szálloda közvetlen szomszédságában található az Öreg-tó a Tatai Várral, a Cseke-tó és az Angolpark.
Kristály Hotel és Étterem
Hotel Penta Lux

Kategória: * * *
Tata természeti adottságai miatt elsősorban üdülőváros. Lehetőséget nyújt fürdésre, csónakázásra, horgászatra, lehet vadászni, lovagolni. Felüdülést kínál a nyugalmat, csendet, természeti szépségeket kedvelők számára.
Hotel Penta Lux
Parti Panzió

Kategória: * * *

Parti Panzió
Platán Várárok Vendégház

Kategória: * * *

Platán Várárok Vendégházwww.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.