SZENTENDREI SZÁLLÁSHELYEK, PANZIÓK - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Szentendre

Szentendrei szálláshelyek, panziók, szállodák, információk, képek Szentendre


Szentendre Budapesttől észak felé a 11-es főút mentén található a Duna-kanyar legnagyobb üdülőtelepülése, Szentendre, a 23000 lakosú csendes kisváros. Szentendre Budapestről közúton 20 perc alatt, HÉV-vel 40 perc alatt érhető el. A Duna jobb partján található és ideális célpontja a vizitúrázóknak. A kellemes időjárás miatt a város körüli dombokon hétvégi házak sora épült.

Szentendre a művészetek és múzeumok városa. Itt található a Kárpát-medence népi építészetét és falusi kultúráját bemutató Szabadtéri Néprajzi Múzeum (skanzen) és az ország egyik legismertebb múzeuma, a Kovács Margit Múzeum. További 16 múzeum és galéria mutatja be a város gazdag múltját és művészeti életét.

A Szentendre környéki falvak és üdülőhelyek közül Leányfalu, Visegrád és a Szentendrei-sziget települései a vízi életet és a strandolást kedvelők célpontjai, de az utóbbi években megnyílt számos új lovarda a lovagolni vágyók körében is népszerűvé tette ezeket a helyeket.
belváros étterem Szentendre kávéház utca utca porcelán fogadó Szentendre Szentendre Szentendre látkép skanzen (szabadtéri néprajzi múzeum) park Duna látkép
A város/régió nevezetességei:

* Duna * hegyek és erdők * múzeumok * parkok * skanzen (szabadtéri néprajzi múzeum) * történelmi épületek
Szállodák:

Panzió 100

Kategória: * * *
Nyaraljon ebben a dombvidéki családi panzóban a Duna csodálatos panorámája mellett. Négycsillagos szállodai szolgáltatást kap panzió áron. A fürdőszobás, légkondicionált szobákban telefon, rádió, tévé található.
Panzió 100
Waterfront Hotel

Kategória: * * *

Waterfront Hotelwww.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.