DEBRECENI HOTELEK, SZÁLLODÁK, SZÁLLÁSHELYEK DEBRECEN - OHB

Nyereményjáték!

magyar változat English version deutsche Version versione italiana version espańol
magyar English deutsch italiano espańol

Debrecen

Debreceni szállodák, hotelek, szállások, információk, képek, szálloda


Kép megjelenítése Debrecen, Magyarország második legnagyobb városa, a keleti országrész tudományos és kulturális központja, fesztiválváros. A város idegenforgalmi vonzerejének meghatározó része a történelmi múltjához, vallási hagyományaihoz, kulturális értékeihez és rendezvényeihez kapcsolódik, valamint regionális szerepköréből és földrajzi elhelyezkedéséből adódik.

Az idelátogatókat lenyűgözi a sétálóövezetté alakított főtér, mely hangulatos teraszaival és Európa legnagyobb kerámia szökőkútjával mediterrán hangulatot áraszt.

Megújult a város legrégebbi tere, a Déri tér is, mely csendes csobogóival, kényelmes padjaival a városlakók meghitt zugává vált. A Déri Múzeumban ismét együtt látható Munkácsy világhírű Jézus-trilógiája, a Krisztus Pilátus előtt, a Golgota és az Ecce Homo című festmények.

Debrecen jelképe a Református Nagytemplom, amely nem csak vallási emlékmű, hanem a magyar történelem számtalan fontos eseménye is kapcsolódik hozzá. Hatalmas könyvtára - félmilliós állományával - a magyarországi református egyház legnagyobb ilyen jellegű gyűjteménye.

Debrecen tüdeje, a Nagyerdő - növényvilága 700-800 növényfajtából áll - több egyetem mellett otthont ad a gyerekek kedvencének, az állatkertnek, vidámparknak, valamint a gyógy- és strandfürdőnek is.

Messze földön híresek a város rendezvényei, szinte szünet nélkül zajlik itt az élet. Évente több százezren látogatnak ide a különböző fesztiválokra: a Tavaszi Fesztiválra, a Virágkarneválra, a Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenyre, a Jazz Napokra, vagy a Nyári Egyetemre, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

Mindezek együtt teszik Debrecent kellemes vidéki nagyvárossá, ahová mindig érdemes ellátogatni.
Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése Kép megjelenítése
A város/régió nevezetességei:

* bazilika * fesztiválok * állatkert * múzeumok * parkok * színházak * termálfürdők * történelmi épületek * vidámpark
Szállodák:

Hotel Platán

Kategória: * * * *
Debrecen egyik új szállodája 5 percre a belvárostól, a 47-es főútról közelíthető meg, a repülőtér közvetlen szomszédságában. Többféle szobatípus, udvarias kiszolgálás, légkondicionált étterem és korrekt árak várják a Vendégeket.
Hotel Platán
Hotel Divinus

Kategória: * * * * *
Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda egy új minőséget és szemléletmódot jelent a szállodaiparban.
Hotel Divinus
Hotel Lycium

Kategória: * * * *
A Hotel Lycium Kelet-Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Debrecen szívében épült fel, a Nagytemplom és a Déri Múzeum közvetlen szomszédságában.
Hotel Lycium
Best Western Hotel Kálvin

Kategória: * * *
A szálloda a történelmi városközpontban, a Református Kollégium és Nagytemplom közelében, a hangulatos kálvin téri Udvarházban található. A hotel központi fekvésénél és családias hangulatánál fogva mind a családok, mind pedig az üzletemberek kedvelt szálláshelye.
Best Western Hotel Kálvin
Hunguest Hotel Nagyerdő

Kategória: * * *

Hunguest Hotel Nagyerdő
Stop Panzió

Kategória: * * *
Panziónk Debrecen központjában található csendes és nyugodt környezetben. 2-3 ágyas, fürdőszobás, TV-s szobákkal, zárt parkolási lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket.
Stop Panzió
Hotel Aquaticum Debrecen

Kategória: * * * *
A hotel a debreceni Nagyerdő szívében található. Külső és belső medencék, élményfürdő, termálfürdő, sport és wellness szolgáltatások várják az ide látogatókat.
Hotel Aquaticum Debrecenwww.ohb.hu | Írjon nekünk

E-mail:
Tel.: 06 1 900 9074
Fax: 06 1 900 9079

Minden jog fenntartva.