Villa Romantika – Balatonboglár
Villa Romantika 3 csillagos hotel
Fiumei u. 26.
8630 Balatonboglár

Az Online Hotels Budapest elérhetőségei:
OHB e-mail:
OHB Foglalási tel.: 06 1 900 9074
OHB Foglalási fax: 06 1 900 9079


A Villa Romantika Balatonbogláron, a Balaton déli partjának egyik kiemelkedő üdülőövezetében található, mely az M7-es autópályáról könnyen megközelíthető.

A Villa egyedi építészeti megformálása minden környékbeli szállodától megkülönbözteti.

Minden apartmanja a Balatonra van tájolva és emellett mindkét oldalon erkéllyel rendelkezik.

Örök panorámás, saját - 40 m hosszú kitűnően gondozott, tiszta vizű - Balaton parttal, valamint stranddal rendelkezik, a közvetlen szomszédságában lévő fövenyes stranddal, játszótérrel a legkisebbek számára is.

Családias meghitt üdülőnek számít, az üdülőkomplexumok között.
A hívogató terasszal rendelkező, elegáns apartmanok mindegyike saját fürdőszobával, kábel tv-vel, mini hűtőszekrénnyel rendelkezik. A tetőtéri apartmanok légkondicionáltak. A hallban ingyenes internet használatra van lehetőség.

Akik a tetőtérben keresnek pihenést, a teraszra kiállva, a Titanic orráról visszaköszönő feledhetetlen élményben, gyönyörű, magaslati kilátásban érezhetik magukat.

Vendégeinknek lehetősége nyílik gazdagon kínált svédasztalos reggeli igénybevételére, akár a Villa központi halljában, akár a közvetlen Balaton parti kerthelyiségében.

500-600 méteren belül minden alapvető ellátást biztosító szolgáltató-, kereskedelmi- és közigazgatási egység egyaránt megtalálható.
Autóval érkező vendégeinknek a Villa udvarán ingyenes, zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.

Fekvéséből adódóan a Villa egyszerre jeleníti meg a vidéki élet természet közeli nyugalmát, illetve nyüzsgő településcentrum sokoldalú szolgáltatásának könnyű elérhetőségét.

Kitűnő helyszíne lehet a külvilágot teljesen kizáró önfeledt pihenésnek, valamint kiinduló pontja lehet gyalogos-, kerékpár- vagy buszos túráknak, illetve a közvetlen strandolás és a vitorlázás szerelmeseinek. Vendégeink napozhatnak a stégen, hódolhatnak horgász szenvedélyüknek, esténként a csodálatos naplementében gyönyörködhetnek.
Vendéglátás:
• drinkbár
Kikapcsolódás:
• kert
Étkezés:
• A szobaár tartalmazza a reggelit.
Kerekesszék:
• A hotel kerekesszékkel nem járható.